Pantoful de alergare R-3000 îmbunătățește eficiența și performanța

Deportista probando la zapatilla de running R-3000 en una cinta de correr.

Pantoful de alergare R-3000 îmbunătățește eficiența și performanța

Universitatea din Castilla – La Mancha (UCLM) a pregătit un studiu de performanță al pantofului de alergare R-3000 cu placă de carbon. Dintre concluzii, se remarcă două care revoluționează lumea pantofilor de alergare: eficiență sporită în alergare și performanță îmbunătățită.

Pantoful de alergare R-3000 cu placă de carbon este modelul de pantof zburător Joma prin excelență. Și pentru a dovedi acest lucru, Grupul de Cercetare a Performanței Sportive al Universității din Castilla – La Mancha a realizat un studiu asupra performanței sale. Concluziile arată cum placa de carbon face diferența de restul pantofilor de alergare de pe piață, lucru care poziționează Joma la cel mai înalt nivel de încălțăminte pentru această disciplină sportivă.

Efectul de balansoar

Punctul forte al pantofului de alergare R-3000 este încorporarea plăcii de carbon în talpa intermediară. Datorită propulsiei și rigidității sale, creează un efect de balansare pe care puțini pantofi de pe piață îl obțin. Alergătorul primește mai mult impuls, sporind eficiența alergării.

Îmbunătățirea performanței cu pantofii de alergare R-3000

Rezultatul spectaculos al efectului de balansoar determină îmbunătățirea performanței alergătorilor. Acest lucru se datorează creșterii lungimii pasului cu 1,5 cm. Logica procesului este foarte simplă: făcând pași mai mari, frecvența pășirii este redusă cu doi pași; adică se vor face cu doi pași mai puțin pe minut și se va economisi timp pentru a parcurge distanța cursei tale.

Acest spor de performanță este mai mare (4%) pentru alergătorii populari care au nevoie de un impuls suplimentar. În cazul sportivilor profesioniști, aceasta crește cu 2%, potrivit studiului UCLM.

Nu uitați de beneficiul final: reducerea consumului de oxigen și economia de energie. Acest aspect este esențial pentru alergătorii profesioniști, deoarece cu R-3000 se vor confrunta mai bine cu „peretele de 30 km”.

Combinația perfectă de reactivitate și tehnologie într-un pantof revoluționar

Pantoful de alergare R-3000, pe lângă placa de carbon, are cea mai nouă tehnologie a mărcii. La Joma, ca brand expert în sport, știm să oferim alergătorului tot ce e mai bun pentru a putea da totul în cursă. Pentru a face acest lucru, am încorporat o tehnologie de ultimă oră în acest model.

Cu sistemul Glove, confortul și lejeritatea sunt garantate. Tehnologia VTS permite o ventilație adecvată a transpirației, în timp ce Joma Sportech ajustează pantoful și îl menține stabil. La fel, sistemul de linii de flexare Flexo realizează o bandă de rulare naturală.