Cu ce să mă îmbrac la sală?

Pablo Carreño vistiendo ropa de Joma para ir al gimnasio.

Cu ce să mă îmbrac la sală?

Joma îți oferă câteva sfaturi cu privire la ce îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii să porți la sală.

Mersul la sală este una dintre modalitățile prin care ne putem bucura de o viață sănătoasă. Luna septembrie a sosit și, odată cu ea, începe o nouă provocare sportivă: revenirea la obiceiul de a merge la sală sau, pur și simplu, înscrierea din nou pentru a duce o viață mai activă.

Deși una dintre principalele întrebări este cum te îmbraci, adică în ce te vei simți cel mai confortabil, Joma îți ușurează munca. De aceea, am compilat o serie de sfaturi pentru ca tu să obții ținuta completă din cele mai noi colecții de look-uri de fitness.

Îmbrăcăminte pentru mers la sală

Prima întrebare care îți vine în minte înainte de a merge la sala de fitness este: „Cum mă îmbrac?”. Ei bine, răspunsul este simplu. Ar trebui să alegi haine confortabile, flexibile și care elimină activ transpirația. Prin confortabil înțelegem un articol de îmbrăcăminte care nu se freacă de corp, îți permite să te miști liber și este ușor.

Pentru a profita la maximum de aceste avantaje, este ideal să alegi îmbrăcăminte care încorporează tehnologie, deoarece aceasta va optimiza rezultatul. De exemplu, dacă-ți dorești un tricou foarte respirabil, este mai bine dacă este din bumbac sau are sistemul Micro-Mesh, cum ar fi tricourile respirabile pentru femei Urban Street și Core. Pe de altă parte, cu cât sunt mai elastice, cu atât te vei mișca mai bine. De exemplu, tricouri fabricate din elastan (tricoul pentru bărbați Sydney), jambiere [link], sutiene sport [link] etc.

Mireia Berlmonte poartă haine de gimnastică Joma.
Cumpărați haine de gimnastică Joma.

Când vine vorba de confort, există anumite caracteristici care adaugă un plus în această privință. Mânecile raglan de la tricouri, cum ar fi Core, sau spatele de înotător, cum ar fi Oasis, oferă o mai bună libertate de mișcare. În același timp, acestea împiedică frecarea cusăturii umărului de piele. Tipul de cusătură contribuie, de asemenea, la acest lucru. Dacă este un articol de îmbrăcăminte cu cusături plate sau tăiate cu laser, vă va oferi mai mult confort pe tot parcursul orelor petrecute în sala de sport.

Bărbat în sala de sport purtând un tricou Joma Sydney.
Cumpără Sydney gym t-shirt de la Joma

Iar dacă ești femeie, ultimul sfat pentru alegerea hainelor de mers la sală este să acorzi o atenție deosebită sutienului sport. Trebuie să alegi topul potrivit pentru tine în funcție de mărimea cupei și de sportul pe care îl vei practica. Dacă mergi la ore de yoga, ai nevoie de un grad scăzut de susținere (sutienul Young sports). Dar dacă vei face fitness, alege mai bine un top cu susținere medie (sutien sport Urban Street sau Core).

Pantofi sport cât mai respirabili

Deși nu sunt cel mai important lucru atunci când te hotărăști ce să porți la sală, pantofii sport reprezintă un punct în plus de luat în considerare. Respirabilitatea și confortul sunt esențiale, iar acestea nu lipsesc niciodată la pantofii sport Joma atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Picioare de bărbat purtând pantofi de sport Joma.
Cumpărați Pantofi de gimnastică Joma

Pentru ca aceste două caracteristici să fie asigurate, optează pentru cei cu perforații sau cu partea superioară din plasă.

Completează look-ul cu cele mai bune accesorii

Pentru ca look-ul să fie complet și original, îl poți combina cu accesorii practice, care să-ți ușureze ziua grea la sală. Cel mai important accesoriu este rucsacul sau geanta de sport pentru a-ți transporta echipamentul sau hainele murdare după duș. Alege unul care este confortabil și care-ți permite să ții totul organizat. De asemenea, poți căuta unul care are un compartiment pentru pantofi, cum ar fi Training III, pentru a nu amesteca totul și a evita mirosurile neplăcute.

Mireia Belmonte în vestiarul sălii de sport cu accesorii Joma.
Cumpărați accesorii de gimnastică Joma.

De asemenea, poți lua cu tine un prosop pentru a-ți usca transpirația sau în cazul în care faci un duș la sala de sport. În acest caz, te sfătuim să iei un prosop din microfibră, care este mai ușor și se usucă rapid.

Acum, că ai citit rezumatul nostru despre ce să porți la sală, ești pregătit pentru orice situație. Nu va trebui să-ți mai faci griji în privința ținutei tale pentru fitness.

Aflați mai multe sfaturi pentru revenirea la sport în ceea ce privește fotbalul și futsalul, alergarea și padel.