Joma domină US Open cu cea mai mare prezență din istorie

Jugadores patrocinados por Joma en el US Open 2022.

Joma domină US Open cu cea mai mare prezență din istorie

Brandul echipează 17 jucători de tenis în turneele ATP și WTA de la UŞ Open 2022.

Joma s-a impus ca un brand lider în tenis datorită sponsorizării unor jucători uriași de tenis. Acest lucru îi conferă mărcii o prezență notabilă în turneele majore. După victoria lui Pablo Carreño la ATP Masters 1000 de la Montreal și semifinala lui Bia Haddad la WPT din Toronto, marca ajunge la unul dintre turneele Grand Slam ale sezonului cu cea mai mare prezență din istorie: US Open 2022.

În turneul ATP masculin, unsprezece jucători poartă îmbrăcăminte și încălțăminte Joma: Pablo Carreño, Francisco Cerúndolo, Iván Dodig, Marcel Granollers, Feliciano López, Pedro Martinez, Thiago Monteiro, Albert Ramos-Vinola, Facundo Bagnis, Joao Sousa și Daniel Galán. În turneul feminin WTA sunt șase jucătoare de tenis: Sara Sorribes, Magda Linette, Bia Haddad, Marie Bouzkova, Tamara Zidansek și Aliona Bolsova.

Joma în tenis

Tenisul a fost unul dintre sporturile care a produs cel mai mare succes pentru Joma în ultimii ani. Mai multe realizări în acest sport au făcut acest lucru posibil. De exemplu, bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 și titlul de master al lui Pablo Carreño la Masters 1000 Canada și poziția sa în finală de la Barcelona; sau titlurile câștigate de Marcel Granollers la ATP 1000 Cincinnati și dublu Madrid în 2021.

În egală măsură, clasarea produsului Joma în vârful tenisului mondial nu ar fi fost posibilă fără investiția mărcii în cercetare, dezvoltare și inovare. Dacă încălțămintea și îmbrăcămintea noastră ies în evidență pentru un singur lucru, acesta trebuie să fie încorporarea celei mai noi tehnologii de pe piață. Astăzi, marii jucători de tenis de diferite naționalități se bucură de produsele de înaltă performanță Joma. De fapt, un număr tot mai mare se alătură echipei JomaTeam. Doar așa va fi posibil să continuăm creșterea, care până acum s-a arătat a fi de neoprit.