Joma își îmbunătățește pantoful zburător prin excelență: la R-3000

Joma își îmbunătățește pantoful zburător prin excelență: la R-3000

Modelul îmbunătățit al pantofului de alergare zburător R-3000 prezintă două noutăți: o talpă mult mai rezistentă și o dimensiune mai mare.

Pantoful zburător pentru alergat R-3000 acum este mai puternic și mai durabil. Această noutate face parte din modelul îmbunătățit Joma din cadrul colecției de pantofi tehnici de alergare colecția Iarnă 2022. Datorită armăturii din cauciuc DURABILITY de pe talpă, pantoful asigură tracțiunea pe asfalt în ritm rapid. In acest fel, uzura este întarziată în zona cea mai predispusă.

R-3000 este destinat alergătorilor cu tehnică rafinată care aterizează pe partea din față a piciorului. Prin urmare, cauciucul a fost întărit în vârful degetului, în special în partea degetului mare și pe liniile de tranziție ale piciorului.

O altă modificare corespunde amplitudinii taliei. Acum, acești pantofi unisex vor fi accesibili alergătorilor cu dimensiuni mai mici ale picioarelor. Mai exact, începând de la 37. La Joma nu vrem să rămână nimeni în urmă. De acum înainte vor putea zbura cu R-3000.

Celelalte beneficii ale R-3000, intacte

Caracteristica principală a modelului R-3000 este reactivitatea suplimentară oferită de placa din fibră de carbon ENDOPLATE. Acest material semirigid comprimă spuma tălpii intermediare și atinge 80% reactivitate prin eliberarea greutății corporale. Această economie de energie ajută la reducerea oboselii, la menținerea unui ritm constant pe tot parcursul cursei și la facilitarea recuperării.

Partea superioară este confecționată dintr-o țesătură foarte respirabilă și pe care se aplică SISTEMUL VTS pentru a maximiza această calitate. În plus, plasa foarte ușoară oferă piciorului confort și libertate de mișcare, potrivindu-se cu sistemul fără cusături JOMA SORTECH.

În talpă a fost dezvoltată o geometrie exclusivă studiată pentru tipul de alergător căruia i se adresează R.3000. Desenul este aplicat pe cauciucul de înaltă densitate DURABILITY, armat conform explicațiilor de mai sus.