Tricoul special pentru centenarul Villarreal CF

Camiseta del centenario de Villarreal CF junto con balón y botas antiguas.

Tricoul special pentru centenarul Villarreal CF

Joma și Villarreal CF prezintă tricoul special pentru centenarul clubului (1923-2023).

Joma, ca brand sportiv expert și sponsor tehnic al Villarreal CF, prezintă tricoul special pentru aniversarea a 100 de ani a clubului. Fondată în 1923, Villarreal CF își sărbătorește centenarul purtând acest tricou exclusivist. Este inspirat de cel purtat de echipă la prima promovare în Prima Divizie.

Pentru că nu putea fi altfel, elasticul păstrează galbenul ca semn distinctiv al clubului, însoțit de detalii în albastru deschis care contrastează pe bază. Cunoscută sub numele de Submarinul galben, Villarreal CF are galbenul în sânge și nu ar putea exista altă culoare pe care să o acopere acest echipament comemorativ. După cum am menționat deja, în zona umerilor încorporează o dungă albastră, precum și în nervura gâtului și a manșetelor.

Pe partea superioară a spatelui, prezintă un imprimeu al unui submarin cu simbolul scutului și inscripția aniversării a 100 de ani (1923-2023). În același ton, un alt imprimeu este inclus cu evoluția diferitelor embleme Villarreal CF pe interiorul gâtului. La fel, sigla Joma brodată și restul sponsorizărilor completează tricoul, tot în albastru regal.

Pe de altă parte, scutul Villarreal CF este brodat în față pentru a oferi un plus de eleganță. Are un stil clasic, cu guler polo, model normal și mâneci raglan pentru o mai mare libertate de mișcare.

Caracteristici tehnice

Produsul Joma este recunoscut pentru calitatea și calitățile sale tehnologice, care au fost aplicate pe tricoul centenarului Villarreal CF. Din acest motiv, elasticul este realizat dintr-un amestec de poliester și bumbac, combinație care se caracterizează prin moliciune și elasticitate, precum și prin rezistența foarte bună și întreținere ușoară. De fapt, fibrele de bumbac contribuie la evacuarea transpirației, astfel încât cămașa devine foarte respirabilă.

Libertatea de mișcare este garantată datorită mânecilor raglan. Prin eliminarea cusăturilor din zona umerilor, toate mișcările vor fi mai dinamice și mai confortabile.

La aceasta contribuie și sistemul FLATLOCK de cusături plate, care previne frecarea și iritația supărătoare pe pielea fotbaliștilor.