Joma lansează o ediție limitată a pantofului Point pentru Final Master

Edición especial de la zapatilla Point para el torneo Master Final WPT.

Joma lansează o ediție limitată a pantofului Point pentru Final Master

Pantoful Point pentru Finala Master prezintă un design exclusivist cu culorile portocaliu și albastru, caracteristice circuitului WPT.

Joma, ca brand oficial de încălțăminte al turneului World Padel Tour, oferă spre vânzare o ediție exclusivă a pantofului său Point. Acest model personalizat a fost realizat special pentru evenimentul care închide circuitul: Final Master, care va avea loc la Palau Sant Jordi în perioada 15 – 18 decembrie 2022.

Proiecția Joma în încălțămintea de padel a făcut ca World Padel Tour să aibă încredere în brand pentru a fi încălțăminte oficială și pentru această ultimă parte. Joma furnizează deja încălțămintea oficială de ani de zile, unde expune calitatea și bogăția tehnologică a produsului său în cel mai prestigios circuit mondial de padel.

Un design cu culorile WPT

Este un design elegant bazat pe combinația de albastru și portocaliu, culori caracteristice circuitului și prezente în estetica turneelor. Ele ies în evidență pe baza de culoare neagră. Portocaliul străbate toată partea superioară desenând detalii fine pe negru, dând naștere unui contrast elegant cu un efect vizual spectaculos. Albastrul a fost folosit în talpa intermediară, precum și în detaliile fine care însoțesc logo-ul Joma și călcâiul.

Pe de altă parte, logo-ul WPT apare personalizat în diferite puncte, cum ar fi o imprimare pe filonul tălpii intermediare, printre altele.

Un pantof bogat în tehnologie

Ediția limitată a modelului Point Master Final menține toate caracteristicile tehnice și aplicarea celor mai noi tehnologii în încălțămintea pentru paddle tenis. Este un pantof specific acestui sport care se caracterizează prin amortizare, stabilitate și rezistență ridicată la uzură.

Amortizarea sa excelentă este dată de utilizarea tehnologiei FULL DUAL PULSOR în talpa intermediară. Este un sistem cu dublă densitate format din două părți: una dintre ele se extinde ușor, ceea ce îi conferă o capacitate enormă de absorbție a șocurilor sub picioare și, în același timp, își recuperează rapid forma, stimulând startul. În plus, are o altă bază phylon cu densitate mai mare care oferă stabilitate.

Stabilitatea este întărită prin utilizarea sistemului STABILIS, o piesă de injecție care stabilizează tranziția amprentei. De asemenea, cu introducerea unui contrafort extern EXO COUNTER rigid în călcâi pentru a susține piciorul și a proteja zona.

 

Pe de altă parte, tăietura este foarte respirabilă datorită fabricării sale cu mici perforații VTS, care facilitează intrarea și ieșirea aerului. Această calitate este foarte apreciată în sporturile care se practică pe piste cu abraziune mare. Pentru a proteja această zonă, se aplică sistemul FLEXSHIELD, un cauciuc injectat care ține piciorul confortabil. La fel, în zona interioară a piciorului, unde apare o uzură mai mare din cauza mișcărilor laterale din timpul jocului, sunt incluse piese de cauciuc PROTECȚIE.

Talpa este confecționată din cauciuc DURABILITY cu densitate mare, care rezistă la uzura pe pante. Modelul său adânc în schelet asigură aderență pe suprafața de joc. Liniile FLEXO conferă o banda de rulare mai naturală.