Joma expune evoluția mărcii la ISPO

Stand de Joma en ISPO Múnich 2022.

Joma expune evoluția mărcii la ISPO

Un pantof mare uriaș asemenea pantofului de alergare cu plăci de carbon R.3000 prezidează spațiul.

Brandul spaniol revine la ISPO după anii de pandemie pentru a continua să fie compania națională cu cel mai mare număr de participări la cel mai recunoscut târg de sport din Europa. Sala B, standul 336.

ISPO München este cel mai emblematic târg profesional pentru Joma. De când fondatorul mărcii a început să-și expună mica sa carte de mostre în anii 70, Joma a venit în fiecare an pentru a arăta cum s-a schimbat. În ediția care se desfășoară zilele acestea, Joma și-a instalat cei peste 260 m2 sub forma celui mai mare stand din toate edițiile anterioare.

Standul transmite un mesaj clar: evoluția mărcii Joma atât în ​​extinderea sporturilor de bază, cât și în angajamentul față de tehnologie ca imagine a mărcii.

Joma expune colecțiile de textile de primăvară vară 2023 pentru sporturi strategice: alergare, tenis, paddle tenis, echipamente de echipă, echipament sportiv, sală și încorporarea noilor linii de trail și trekking. În plus, pentru prima dată la ISPO, Joma își arată angajamentul față de rachetele de paddle tenis, acordând o mare importanță acestei linii de afaceri.

Palas de pádel expuestas en el stand de Joma de la ISPO Múnich 2022.
Noua colecție de bâte de padel Joma.

În încălțăminte, Joma își evidențiază liniile de ultimă generație, cu investiții mai mari în tehnologie, în cadrul prezentării. Se remarcă extinderea liniilor de padel, numărul mare de modele în futsal pentru a fi în continuare cel mai bine vândut brand în acest sport, perseverența în ghetele de fotbal și sprijinul pentru decizia strategică pentru trail și trekking.

Demonstrația în evoluția sampler-ului său este însoțită de întărirea imaginii tehnologice a mărcii prin imagini care evidențiază principalele caracteristici ale produselor sale în funcție de utilizarea lor, precum Micromesh System, Flatlock, Rebound sau Flexshield.