Federația Italiană de Atletism (FIDAL) se alătură Joma

Federația Italiană de Atletism (FIDAL) se alătură Joma

Atletismul italian va îmbrăca marca Joma pentru plimbări, antrenamente și competiții.

Joma adaugă încă o federație la gama sa de sponsorizări în textile de atletism: Federația Italiană de Atletism. Cu acest nou sponsor, brandul se consolidează în continuare în acest sport, unde deține deja numeroase echipe naționale. Ultima care s-a alăturat echipei JomaTeam a fost Federația Cehă de Atletism în urmă cu doar câteva luni.

De acum înainte, toți sportivii italieni din atletism vor purta Joma la toate categoriile și în toate competițiile desfășurate sub disciplina Federației. Mai exact, va oferi liniile de competiție, antrenament și plimbări.

Acest kit a fost proiectat urmând standardele de calitate și tehnologie care caracterizează Joma datorită investiției în dezvoltarea mărcii și C+D+i. Este o colecție de articole de îmbrăcăminte foarte respirabile, ușoare și elastice. Toate acestea concepute astfel încât sportivii să își poată efectua toate mișcările cu libertate și confort total.

FIDAL, cea mai recentă achiziție a echipei de atletism JomaTeam

Pe scurt, cu acest nou acord de sponsorizare, Joma și Federația Italiană de Atletism își unesc forțele în căutarea unor noi provocări. Se alătură, apoi, altor Federații care poartă deja brandul, precum Spania, Slovenia, România, Serbia și Irlanda, printre altele, la care Cehia a aderat recent. Acest clasament plasează marca în fruntea atletismului la cel mai înalt nivel. În plus, Joma îmbracă deja echipa Italiei în alte sporturi, precum Federația Italiană de Tenis și echipe importante, precum Torino FC la fotbal.