Pantoful pentru cel mai bun jucător de futsal din lume: Ferrão

El jugador de fútbol sala Ferrao con su zapatilla Top Flex Rebound.

Pantoful pentru cel mai bun jucător de futsal din lume: Ferrão

Joma lansează o ediție specială pentru Ferrao a unuia dintre pantofii săi de futsal de ultimă generație, Top Flex Rebound.

Ca un omagiu adus lui Ferrao, cel mai bun jucător din futsal din lume, Joma al lansat designul special al pantofului său Top Flex Rebound, cel mai iconic al liniei de futsal. Acest pantof exclusivist are tehnologia de ultimă generație a mărcii.

În procesul creativ al Top Flex Rebound by Ferrao, JomaPlayer a fost prezent și a lucrat direct cu echipa de designeri Joma. Pentru a realiza cel mai bun pantof personalizat, este esențial să aveți feedback de la profesionistul care îl va folosi pentru a-i include toate caracteristicile. Din acest motiv, la Joma desfășurăm toate etapele într-o manieră deschisă și colaborativă.

Un design care nu trece neobservat

Designul Top Flex Rebound by Ferrao nu trece neobservat. Albul curat al pielii superioare este însoțit de detalii în albastru, verde și galben, culorile țării natale a jucătorului, Brazilia. Sunt distribuite într-un mod vizibil, rezultând un pantof complet reînnoit și modern.

Logo-ul acestei colecții personalizate pentru Ferrao ocupă centrul atenției în partea de sus a limbii, o zonă cu mare vizibilitate. Pe de altă parte, logo-ul Joma apare în albastru pe lateral.

Tehnologia pantofului Top Flex Rebound by Ferrao

Referitor la caracteristicile tehnice, Top Flex Rebound by Ferrao oferă amortizare maximă datorită încorporării tehnologiei REACTIVE BALL în talpa intermediară. Împreună cu partea superioară a tălpii intermediare cu densitate mai mare, dă naștere tehnologiei de amortizare dublă FULL DUAL PULSOR. In ceea ce privește croiala, pielea are sistem de ventilație VTS.

În prezent, Joma este cel mai puternic brand de pe piață în futsal datorită sponsorizării unor federații și echipe importante și a sutelor de jucători profesioniști, precum Ferrao, cei mai buni din lume.