Joma pariază pe handbalul feminin la Campionatele Europene 2022

Federaciones Joma en el Campeonato Europeo de Balonmano Femenino 2022.

Joma pariază pe handbalul feminin la Campionatele Europene 2022

Marca spaniolă de experți în sport îmbracă patru federații naționale din cele șaisprezece selectate pentru Campionatul European de handbal feminin: Croația, Slovenia, Spania și Polonia.

În celebrarea celui mai mare eveniment european de handbal, Campionatul European de Handbal Feminin 2022, compania spaniolă sponsorizează patru federații: Croația, Slovenia, Spania și Polonia. În acest fel, Joma își întărește angajamentul față de sportul feminin. Campionatul European de Handbal Feminin cu nr. XV are loc în trei locații, între Slovenia, Muntenegru și Macedonia de Nord între 4 și 20 noiembrie 2022 fiind organizat de Federația Europeană de Handbal (EHF) și federațiile de handbal ale celor trei țări gazdă. Actualul purtător este echipa norvegiană, câștigătoare a Campionatului European 2020. ​

Războinicii și naționalele Croației, Sloveniei și Poloniei au disputat meciurile celui mai important campionat din Europa cu echipamente Joma. Pe de altă parte, gama de sponsori din Campionatul European de Handbal Feminin 2022 a dat dovadă de încrederehandbalul de nivel maxim se bazează pe Joma. Echiparea sportivilor de elită este posibilă datorită investițiilor în dezvoltarea de produse, R+D+i și aplicarea celor mai noi tehnologii.

Joma îmbracă de ani de zile cele patru federații, atât la feminin, cât și la masculin. Ele reprezintă cele mai bune jucătoare de handbal din acele țări care au concurat în alte ediții anterioare, precum și în alte competiții naționale și internaționale.

Angajamentul lui Joma față de egalitatea în sport

Din primul moment, Joma a dat dovadă de angajament în lupta pentru egalitate în sport. Deși mai este mult de parcurs, prezența brandului în competițiile feminine este în creștere. Prin urmare, angajamentul pentru un rol mai mare și recunoașterea sportului feminin rămân punctele principale.