Pregătiți-vă pentru Black Friday 2022 la Joma

Texto indicando un descuento con motivo del Black Friday 2022.

Pregătiți-vă pentru Black Friday 2022 la Joma

Pre-Black Friday vine în forță… accesați cuponul nostru de reducere de 5 EUR valabil pentru perioada Black Friday abonându-vă la newsletter.

La Joma ne facem încălzirea pentru cea mai așteptată dată: Black Friday 2022. De săptămâni întregi, pregătim cele mai bune reduceri și oferte la echipamentele sportive. Acum este momentul să începeți cumpărăturile pentru Crăciun, să vă răsfățați cu haine și pantofi sport noi.

Și din moment ce știm că abia așteptați, vă vom oferi o mică previzualizare a tot ce urmează. În perioada 27 octombrie – 20 noiembrie 2022 (ambele inclusiv), dacă vă înscrieți la newsletter-ul nostru veți putea accesa un cupon de reducere de 5 EUR pe care îl puteți folosi în perioada Joma Black Friday (între 21-28 noiembrie 2022) pentru achiziții de peste 55 EUR. IMPORTANT: se va aplica doar produselor care aparțin colecției Joma Black Friday

Cum obțin cuponul de reducere?

  1. Înregistrați-vă la newsletter.
  2. Vei primi două reduceri in email: una de 15% pentru înregistrare, pe care o puteți folosi imediat; și codul de reducere specific de 5 EUR pentru acele date.
  3. În perioada 21 – 28 noiembrie, folosiți-l atât pe site-ul nostru, cât și în magazinele fizice oficiale Joma Sport. Aruncați o privire pe lista de magazine pentru a-l găsi pe cel mai apropiat în condițiile noastre generale ale promoției.

Amintiți-vă că îl puteți folosi doar la produsele selectate pentru colecția Joma de Black Friday.

Ce voi găsi în colecția Black Friday Joma 2022?

A mai trecut un an și la Joma selectăm cele mai bune articole de îmbrăcăminte sport, pantofi sport și accesorii. Dacă sunteți un iubitor al sporturilor, aceasta este data, iar Joma este locul unde trebuie să vă aflați. Și dacă ceea ce vă doriți este să faceți un cadou, este și momentul să faceți o achiziție bună bucurându-vă de cele mai bune prețuri.

Prin urmare, este timpul să profitați, să vă grăbiți și să nu lăsați nimic să treacă. Astfel, după Black Friday 2022 veți avea întreaga garderobă sportivă reînnoită. Profitați de cuponul nostru de reducere de 5€!