Granollers și Linnette, semifinaliste Joma la Australian Open

Dos jugadores Joma tras llegar a la semifinal en el Open de Australia 2023.

Granollers și Linnette, semifinaliste Joma la Australian Open

Ambii #JomaPlayers, Marcel Granollers și Magda Linette, au mai fost la un pas de finala la categoriile lor, câștigând titlul de semifinaliști la Australian Open 2023.

Marcel Granollers și Magda Linette, sponsorizați oficial de Joma, au fost cele mai relevante două figuri în timpul acestui Australian Open. Ambii au adus în #JomaTeam cele mai remarcabile rezultate ale primului Grand Slam din sezonul 2023. Iar în cazul lui Linette, aceasta a reușit să redea iluzia tenisului polonez, făcându-și drum în semifinală.

Magda Linette, recunoscătoare după rezultatul său istoric

După zece zile de turneu, Magda Linette a ajuns în penultima fază după ce a învins-o pe Karolina Pliskova cu 6-3, 7-5 în 87 de minute. Deși în cele din urmă nu a reușit să ajungă în finală, jucătoarea poloneză de tenis sponsorizată de Joma a devenit a treia jucătoare din țara ei care a ajuns în acest punct al turneului. Un fapt istoric și neașteptat care a readus iluzia la dublu.

Marcel Granollers, semifinalist la dublu

Australian Open 2023 i-a adus lui Joma un alt rezultat relevant. Jucătorul de tenis spaniol Marcel Granollers a ajuns în semifinală la dublu însoțit de partenerul său Horacio Zeballos. Ambii au fost singurele capete de serie care au ajuns atât de departe în această categorie după ce au pus capăt rezistenței germanilor Mies și australianului Peers 6-4, 6-7(2) și 6-2.

În palmaresul său, Marcel Granollers acumulează 24 de titluri la specialitatea sa, într-un total de 47 de finale disputate. Cel mai mare succes al său a fost Masters câștigat în 2012 cu Marc López ca partener.

Restul #JomaTeam la Australian Open 2023

Și ceilalți jucători Joma de la Australian Open au dat totul în turneu, care a servit drept semnal de start pentru acest an. Printre naționali s-au numărat Pablo Carreño, Albert Ramos, Pedro Martínez Portero și, bineînțeles, Marcell Granollers.

Internaționalii #JomaPlayers prezenți la primul eveniment major de tenis al anului au fost Thiago Monteiro (nr. 1 în Brazilia), Daniel Galán, Joao Sousa (nr. 1 în Portugalia), Facundo Bagnis și Iván Dodig (în top 10 în Croația) și Filip Polasek la dublu. La feminin, numărul 1 al tenisului brazilian Beatriz Haddad, Marie Bouzkova, Tamara Zidansek și Magda Linette au repetat cu această ocazie.

Prezența brandului Joma a fost completată cu federațiile naționale din Spania, Italia și Serbia.