Sezonul de tenis 2023 începe cu o #JomaTeam din ce în ce mai puternică

Tenistas Joma que jugarán la temporada 2023 de tenis.

Sezonul de tenis 2023 începe cu o #JomaTeam din ce în ce mai puternică

Totul este pregătit pentru începerea sezonului de tenis 2023, unde peste 25 de #JomaPlayers vor trece prin circuitele ATP și WTA, începând cu Australian Open.

Cele mai importante evenimente din tenis revin odată cu începerea sezonului 2023. Cei peste 25 de tenismeni Joma care se află în top 100 vor concura în diferitele circuite WTA și ATP ale anului. Semnalul de start este dat de Australian Open, care se va disputa în perioada luni 16 și duminică 29 ianuarie pe terenul dur de la Melbourne Park (Australia).

Unii dintre #JomaPlayers au trecut deja prin categoriile masculin și feminin. Cei care ocupă cele mai înalte poziții în clasamentul ATP vor intra direct în tragerea la sorți. Prin urmare, tenismeni relevanți din diferite țări vor da totul pentru a câștiga primul Grand Slam al sezonului.

Dintre spanioli, Joma îl sponsorizează pe medaliatul olimpic și figura principală în acest sport Pablo Carreño, precum și pe Albert Ramos, Pedro Martínez Portero și Marcell Granollers la dublu. Internaționalii #JomaPlayers prezenți la finala Australian Open vor fi Thiago Monteiro (numărul 1 Brazilia), Daniel Galán, Joao Sousa (numărul 1 Portugal), Facundo Bagnis și Iván Dodig (top 10 top 10 Croația) și Filip Polasek la dublu. Pe de altă parte, vicecampioana Australiei la dublu și numărul 1 în tenisul feminin brazilian, Beatriz Haddad, va repeta în primul mare eveniment de tenis al anului. La fel vor fi Marie Bouzkova și Tamara Zidansek.

Prezența Joma este completată de federațiile naționale din Spania, Italia și Serbia.

Joma în tenis

Drept urmare, se reflectă creșterea de neoprit a lui Joma în tenis, ai cărui jucători ocupă principalele rânduri ale celor mai importante turnee naționale și internaționale. Echiparea tuturor, la care se alătură tot mai mulți, nu ar fi posibilă fără marea investiție a mărcii în acest sport. În calitate de concurent pe piața mondială de top 10 de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă, Joma nu s-a oprit la obținerea celei mai bune calități de pe piață. De fapt, toți sponsorii săi joacă cu modelele Ace și Point, care sunt concepute pentru uz profesional și dispun de cea mai recentă tehnologie a mărcii.

La rândul său, Joma își va însoți toți #JomaPlayers atât în pregătirea turneelor, cât și în competiție. Va face acest lucru începând din Australia și va continua cu Masters 1000 în februarie și martie. Angajamentul continuă, așa cum s-a întâmplat în sezoanele precedente.