Cupa Mondială de handbal 2023 începe cu o mare prezență Joma

Federaciones patrocinadas por Joma en el Mundial de Balonmano 2023.

Cupa Mondială de handbal 2023 începe cu o mare prezență Joma

Brandul spaniol îmbracă patru federații naționale la Cupa Mondială de handbal din 2023 (Spania, Polonia, Croația și Slovenia), pe lângă faptul că are doi JomaPlayers: Miguel Sánchez-Migallón și Leonardo Vidal.

În sărbătorirea Cupei Mondiale de handbal din 2023, desfășurată anul acesta în Polonia și Suedia, compania spaniolă Joma își manifestă puterea în acest sport. În total, patru federații naționale sponsorizate de Joma vor concura între 11 și 29 ianuarie 2023: Spania, Polonia, Croația și Slovenia.

32 de țări vor concura pentru titlul de campion mondial pe parcursul diferitelor faze desfășurate în diferite locații din Polonia și Suedia. Printre acestea, patru sunt JomaTeam, în afară de cei doi JomaPlayers: Miguel Sánchez-Migallón, jucător din Spania, și Leonardo Vidal, portar brazilian.

Toate meciurile primei faze se vor disputa la Cracovia. Primele trei din fiecare dintre cele opt grupe se vor califica în faza principală, care va avea loc de miercuri, 18 până luni, 23. Ulterior, primii doi din fiecare grupă a fazei principale vor ajunge în sferturile de finală miercuri, 25 în Gdansk. Semifinalele vor fi împărțite vineri, 27, între acest oraș polonez și Stockholm. Iar finala se va disputa în capitala Suediei duminică, 29.

Joma în handbal

Diversificarea produsă în ultimii ani de Joma a determinat brandul să dobândească un rol de lider în alte discipline mai puțin tradiționale. Concret, handbalul a fost dus la cel mai înalt nivel, așa cum demonstrează prezența extinsă a JomaTeam la această Cupă Mondială de Handbal 2023. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără toată încrederea acordată în el, investiția în dezvoltarea de produse, R+D+i și aplicarea celor mai noi tehnologii în produsele sportive.

De la Joma, dorim mult succes tuturor sponsorilor noștri la Cupa Mondială.