Prezență importantă a brandului Joma la Campionatele Europene de Atletism 2022

Prezență importantă a brandului Joma la Campionatele Europene de Atletism 2022

Brandul spaniol îmbracă cinci federații naționale: Spania, Slovenia, Serbia, Irlanda și Cehia.

În sărbătorirea celui mai mare eveniment european de atletism, Campionatul European de Atletism Munchen 2022, compania spaniolă Joma își manifestă importanța în acest sport. Un total de cinci federații naționale sponsorizate de Joma concurează la München: Spania, Slovenia, Serbia, Irlanda și Cehia.

Atletismul, alături de fotbal, este sportul de origine al mărcii Joma, iar dezvoltarea sa a poziționat-o ca una dintre mărcile de top de pe piață atât în materie de încălțăminte, cât și de textile. Acest lucru este demonstrat de încrederea pe care atletismul de nivel superior o acordă brandului Joma, deoarece echiparea sportivilor de elită este posibilă datorită investițiilor în dezvoltarea produselor, cercetare și dezvoltare și aplicarea celor mai noi tehnologii.

Joma este sponsor al Federației Regale Spaniole de Atletism din 2009. De atunci, marca este prezentă în toate competițiile mondiale și europene și la Jocurile Olimpice. Spaniei i s-au alăturat treptat alte state precum Slovenia, Serbia, Irlanda și cea mai recentă Republica Cehă care își face debutul la Munchen cu Joma.

Pe lângă federațiile prezente la Campionatul European, Joma sponsorizează și alte non-continentale precum Mexic, Maroc sau Republica Dominicană și alte state europene care nu sunt la Munchen precum Țara Galilor și Scoția.