Cum să alegi treningul de școală potrivit pentru cei mici

Niños y niñas vistiendo chándal escolar de Joma en el patio del colegio.

Cum să alegi treningul de școală potrivit pentru cei mici

Vă lăsăm câteva sfaturi pentru a alege treningul perfect pentru școală.

Cu gândul înapoi la școală, revine dilema despre cum să cumperi cele mai bune rechizite școlare pentru băieți și fete: treningul de școală, pantofii, rucsacul, penarul, agenda… Și o infinitate de accesorii necesare înainte de noua aventură.

Mai exact, treningul este o piesa vestimentară cheie pe lista de cumpărături a părinților. Copiii lor vor dori să se îmbrace confortabil, astfel încât să se poată mișca liber la pauză, la ora de educație fizică sau la orice activitate sportivă școlară. De fapt, majoritatea copiilor nu-și petrec ziua stând în clasă, ci sunt în general activi: aleargă, sar, se joacă în curte etc. De aceea, pe lângă faptul că își doresc să fie comozi, au nevoie de haine rezistente și ușor de întreținut.

Confruntați cu atâtea îndoieli, la Joma avem răspunsurile. Vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegeți treningul potrivit pentru școală. În plus, facem totul foarte ușor, deoarece treningurile noastre au toate caracteristicile esențiale pentru a fi cele mai bune. Pur și simplu, trebuie luate în considerare următoarele aspecte:

1. Primul: să știți pentru ce se va utiliza

Primul punct fundamental de reținut este utilizarea căreia i se va acorda treningului școlar. Pe baza aceasta, va întruni unele caracteristici sau altele. De exemplu, dacă vreți un trening pentru educație fizică, idealul este să aveți un hanorac cu fermoar. În timpul exercițiilor fizice, băieții și fetele se mișcă mult și transpiră, așa că ar trebui să își poată desface nasturii sau să-și dea jos bluza dacă devine prea cald. Aceste tipuri de hanorace sunt mult mai manevrabile pentru sport și, prin posibilitatea de a le scoate și de a le îmbrăca rapid, îi împiedică pe cei mici să se răcească odată ce au terminat. La Joma, toate treningurile de școală pentru băieți și fete includ un hanorac cu fermoar.

2. Pentru ce perioadă a anului căutăm treningul școlar?

Evident, nu ne îmbrăcăm primăvara sau toamna la fel ca iarna. Treningurile de pluș sau treningurile care încorporează țesătură fleece în interior sunt concepute pentru frig. De exemplu, treningul Park unisex sau Stripe are în interior acest tip de material. Cei mai înfrigurați nu vor avea de suferit cu ele dacă le folosesc zilnic. Vor merge la clasă încălziți, bucurându-se de confortul și moliciunea pe care le oferă acest tip de țesătură.

Fată care poartă trening de școală Joma Stripe stând pe un tobogan
Cumpărați trening de școală Stripe Joma.

3. Să fie cât mai respirabil posibil

După cum am indicat deja mai sus, micuții sunt neliniștiți din fire și transpiră. Din acest motiv, ar fi o greșeală să nu alegeți articole de îmbrăcăminte respirabile, care să evite umiditatea și frigul. Există mai multe tipuri de țesături cu care se poate realiza un trening de școală. În funcție de acest lucru, va fi mai mult sau mai puțin respirabil. De exemplu, un trening din bumbac Lion va fi întotdeauna mai respirabil decât unul din poliester.

Copil care poartă trening Joma Lion pe leagăn.
Cumpărați trening de școală Lion Joma.

Totuși, avem un truc pentru dvs. Puteți cumpăra un trening școlar din poliester fără nicio grijă. Pur și simplu va trebui să puneți un tricou de bumbac sub el pentru a îmbunătăți respirabilitatea. Simplu ca buna ziua.

4. Nu uitați de rezistență și întreținere ușoară

Băieții și fetele se împiedică, cad, sar, aleargă, se joacă, se murdăresc… iar anul școlar este foarte lung. Cumpărarea unui trening robust vă va scuti de a fi nevoiți să căutați unul nou la câteva luni după începerea școlii. Pentru a face acest lucru, puteți recurge la articole de îmbrăcăminte cu întărire în zonele strategice care sunt mai predispuse la frecare și rupturi. De exemplu, pe genunchi, cum ar fi pantalonii de trening Lion sau pe coate. Daca au acest plus, durata de viață utilă a setului va fi prelungită considerabil.

Băiat care poartă pantaloni de școală Joma Lion în curtea școlii.
Cumpărați pantaloni de trening Lion Joma.

În special, pantalonii tind să se uzeze mai repede și să se păteze mai mult decât hanoracele. Pentru a ascunde acest lucru, se recomandă ca acestea să fie de culoare închisă. Veți economisi apă ascunzând petele permanente în spatele culorilor închise.

5. Ce facem dacă continuă să crească?

Amintiți-vă că sunt în creștere! Pentru a vă asigura că hainele de școală nu le rămân mici pe parcursul trimestrului, puteți cumpăra o mărime mai mare. Pantalonii cu manșetă sau alt tip de elastic în partea de jos se potrivesc mai bine, împiedicându-i să fie călcați și să cadă. La Joma, avem treningul de școală unisex Part, Stripe sau Park.

Băiat care poartă trening de școală Part de Joma în curtea școlii.
Cumpărați trening de școală Part Joma.

În plus, cu o mărime mai mare, vor avea libertate de mișcare.

6. Amintiți-vă că puteți personaliza treningul de școală al celor mici

Uneori, este greu să te decizi asupra unui trening de școală dacă ținutele sunt deja date. Combinația de culori, unele detalii ale imprimeului sau vreo caracteristică tehnică să nu convingă părinții sau copiii. În această situație, poți crea treningul perfect punând împreună hanoracul și pantalonii care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Iată câteva idei din colecția noastră:

Hanorace cu sau fără glugă. Dintre hanorace, hanoracul unisex Lion sau modelul Part sunt două variante foarte confortabile și foarte călduroase pentru iarnă. Dacă preferați fără glugă, puteți arunca o privire la modelele Symi și Lion.

Fată care poartă hanorac Joma Lion într-un parc.
Cumpărați hanorac Lion Joma.

Hanorace simple sau cu imprimeu. La Joma avem tot felul de culori și modele pentru a se adapta gusturilor fiecăruia. De exemplu, hanoracul Lion este simplu, în timp ce Hanna se remarcă prin imprimeul său vesel.

Pantaloni largi sau colanți. În funcție de temperatură și de tipul de exercițiu pe care cei mici urmează să-l practice, își pot completa treningul personalizat cu pantaloni de trening, precum Lion, sau cu jambiere, precum Ascona.

Fată care poartă colanți Ascona de Joma așezată pe niște trepte.
Cumpărați colanți Ascona Joma.

Chiar dacă fiul sau fiica dumneavoastră sunt foarte pretențioși în ceea ce privește îmbrăcămintea, aceștia pot avea mai multe piese vestimentare pentru a le combina după cum preferă. Îmbrăcămintea sport este foarte practică și versatilă. Orice set pe care îl creați este bun!

În orice caz, am inclus suficiente opțiuni pentru ca a vă decide asupra treningului de școală perfect fără nicio dificultate. În colecția Joma va exista întotdeauna un articol de îmbrăcăminte care se potrivește cu ceea ce are nevoie băiatul sau fetița ta. Și amintiți-vă că puteți completa look-ul pentru școală cu pantofi sport buni și un rucsac de top.

Citiți aici mai multe sfaturi despre cum să alegeți cei mai buni pantofi de școală și rucsacuri.

În colaborare cu International School San Patricio Toledo.