6 puncte cheie pentru alegerea ghiozdanului perfect pentru școală

Mochilas escolares de Joma en el patio del colegio.

6 puncte cheie pentru alegerea ghiozdanului perfect pentru școală

Joma îți oferă 6 sfaturi pentru a alege rucsacul perfect atunci când revii la școală.

Atunci când alegi rucsacul de școală ideal pentru revenirea la școală, sunt disponibile nenumărate modele: mai mari, mai mici, pătrate, rotunjite, cu mai multe sau mai puține buzunare… Cu toate acestea, mulți părinți au îndoieli despre cum să-l aleagă pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor celor mici. Rețineți că îi va însoți pe tot parcursul anului școlar și că vor transporta cu el tot materialul școlar: cărți, caiete, penare, jurnal… și chiar și laptopul sau tableta.

La Joma vă vom oferi cele mai bune sfaturi pentru ca băieții și fetele să fie cât mai confortabili purtând un rucsac versatil pentru școală. Cu aceste sfaturi, îndoielile tale cu privire la locul de unde să-l cumperi, care este cel care li se potrivește cel mai bine sau cu care se vor simți mai confortabil, au trecut. Colecția amplă de rucsacuri Joma pentru revenirea la școală conține modele pentru toate gusturile și nevoile. Pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine, citește cele 6 sfaturi:

1. Atenție la dimensiune și greutate

Primul factor de luat în considerare este dimensiunea rucsacului. Copiii cară greutate în fiecare zi când se duc și vin de la școală. Acesta este motivul pentru care dimensiunea trebuie să fie conformă cu anatomia ta. Rucsacurile mai mici sunt indicate pentru elevii de grădiniță și primii ani de școală primară, în timp ce cele mai mari sunt gândite pentru sfârșitul școlii și pentru liceu. Ca regulă generală, este important ca acesta să nu depășească 5 centimetri sub talie și nici înălțimea umerilor.

La Joma avem rucsacuri care se adaptează acestor cerințe. De exemplu, modelul Friendly nu depășește 30 cm înălțime, ceea ce îl face ideal pentru cei mici. Alte modele mai mari precum Beta măsoară 42 cm înălțime, ideal pentru copiii mai mari de la școala.

Băiat care poartă un rucsac de școală Joma Friendly.
Cumpărați rucsacuri de școală Friendly Joma

Rucsac de școală Joma Beta sprijinit de un obiectiv.
Cumpărați rucsacuri de școală Beta Joma

În plus, trebuie să existe concordanță cu greutatea. Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca cei mici să nu poarte mai mult de 10% din greutatea corporală în rucsac. Un exces poate duce la probleme cu spatele. Cel mai bine este să poarte doar cărți și/sau caiete pe care le va folosi în ziua respectivă.

2. Important: să aibă mai multe buzunare

Cu cât sunt mai multe buzunare, cu atât greutatea va fi distribuită mai mult și cu atât spatele va fi mai puțin afectat. Din acest motiv, la Joma am luat foarte în serios nevoia de a avea totul bine organizat. Într-un rucsac, copiii vor trebui să ducă totul, de la rechizite la o sticlă de apă, gustare sau chiar dispozitive electronice. Asta înseamnă să adaugi mai multă greutate. Din acest motiv, rucsacurile de școală Joma au un număr infinit de buzunare: buzunare din plasă pentru o sticlă de apă (modelul Beta), cu fermoar, interioare, speciale…

Rucsac de școală Joma Beta sprijinit de un obiectiv.
Cumpărați rucsacuri de școală Beta Joma

În ultimele colecții, am adăugat un compartiment suplimentar întărit pentru a depozita computerul sau tableta în siguranță. De exemplu, în rucsacul Lion. Din ce în ce mai multe școli sunt complet computerizate și folosesc noile tehnologii pentru a preda. Acum, transportul laptopului sau tabletei va fi mai confortabil.

3. Ar trebui să alegi întotdeauna un rucsac cu spate întărit și bretele reglabilez

Această parte este esențială, deoarece va fi în contact direct cu umerii și spatele copilului. De asemenea, ajută la distribuția greutății. Rucsacurile noastre de școală încorporează întărituri în spate pentru a spori confortul. De asemenea, curelele sunt reglabile pentru fiecare înălțime și sunt căptușite. Întotdeauna vin în pereche de câte două; Evităm să oferim genți de umăr cu o singură curea încrucișată, deoarece nu sunt potrivite pentru a transporta greutăți la școală.

4. Lavabil, pentru o întreținere mai bună

Un alt aspect care îi îngrijorează pe părinți este întreținerea. Copiii lasă rucsacul pe podeaua clasei, la locul de joacă, cad, se freacă unii de alții… și, în consecință, acesta devine plin de pete. Prin urmare, dacă este lavabil ca cele de la Joma, acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă. Recomandarea noastră este să-l spălați sub 30ºC și să-l lăsați să se usuce la aer.

5. Cu cât este mai rezistent, cu atât va dura mai mult

În raport cu sfaturile anterioare, rezistența este încă o caracteristică de care să ții cont atunci când cauți rucsacul ideal. Deși îl putem spăla, este esențial să nu se rupă la prima schimbare. Materialele din care sunt realizate ar trebui să se poată adapta oricărei situații. Pentru această nevoie am găsit cea mai potrivită tehnologie. Am adăugat ghiozdanului nostru Moving Joma World țesătură ripstop rezistentă la rupere, ușoară și impermeabilă. Este un material alcătuit din fire de rezistență ridicată, conceput pentru a crește durabilitatea produsului.

Mochila escolar Moving de Joma apoyada en la pista de juego del patio de un colegio.
Cumpărați rucsacuri de școală Moving Joma World

6. Un rucsac de școală cu un design plăcut

Poate părea evident, dar nimic din cele de mai sus nu are sens dacă rucsacul nu este pe gustul copilului. Copiii sunt neliniștiți din fire și asta se întâmplă și cu gusturile lor. Prin urmare, dacă designul nu îi mulțumește sau se sătura de el, vor cere altul. Pentru a evita această problemă, Joma are rucsacuri cu modele simple, cu modele sau culori, ținând mereu cont de tendințele sezonului.

Rucsacuri de școală Joma sprijiniți de o coloană în curtea școlii.
Cumpărați rucsacuri de școală Joma

Aceste tipuri de rucsacuri au avantajul de a le putea personaliza cu autocolante, insigne sau petice. Noi îți oferim modelul, dar tu adaugi nota specială.

Întotdeauna va exista un rucsac Joma sigur și confortabil, care se potrivește cu ceea ce își dorește micuțul tău. Urmând sfatul, nu te vei mai trezi niciodată că te confrunți cu o asemenea indecizie. Copilul tău se va întoarce la clasă cu cel mai bun rucsac dintre toate.

Pentru mai multe sfaturi pentru întoarcerea la școală, aflați cum să alegeți cei mai buni pantofi școlari și treninguri.

În colaborare cu International School San Patricio Toledo.