Lansare globală Joma în padel

Lansare globală Joma în padel

Joma există de câteva sezoane în lumea padelului cu linia sa de încălțăminte tehnică, iar acum și-a făcut debutul odată cu lansarea primei sale linii de rachete. Evenimentul a avut loc pe 15 decembrie la Final Master of the World Padel Tour, unde Joma este linia oficială de încălțăminte.

La eveniment, coordonat de jurnalistul Paddeleros Fernando Timón, poziționarea Joma în acest sport a fost prezentată sub afirmația „We are padel” care se bazează pe know-how-ul mărcii în dezvoltarea și fabricarea încălțămintei sport și a produselor textile, care produce acum și pentru padel. În cadrul acestui eveniment, a intervenit Mario Hernández, director general al WPT, care a subliniat încrederea reciprocă dintre Joma și organizația sa și siguranța de a avea cea mai bună încălțăminte posibil oficială pentru padel; și Marina López, directorul de marketing Joma, care a evidențiat angajamentul puternic al mărcii față de padel și implicarea unei afaceri de familie.

Prezentarea la nivel global a fost susținută de clienți și distribuitori ai mărcii din peste 20 de țări precum Italia, Franța, Maroc, Danemarca, Belgia, Nigeria, Iran și Rusia. Pe lângă faptul că au trăit în direct World Padel Tour și experiența brandului, aceștia au putut vedea colecția de rachete 2022, cu progrese importante în gamele profesionale și intermediare și o parte din colecția de textile primăvară-vară 2022 pentru rachete, care a defilat în cadrul evenimentului.

Pariul definitiv pentru padel este consolidat de investițiile în sponsorizări pe care brandul le-a făcut în ultimele luni. Astfel, Joma este încălțămintea oficială la World Padel Tour, World Padel Tour Challenguer, Federația Internațională de Padel și Federația Italiană de Tenis și Padel, printre altele. De asemenea, și-au făcut apariția și jucători profesioniști de circuit precum Juani Mieres, Zazu Osoro, Javi Rico și Uri Botello.

În ceea ce privește încălțămintea, modelul Slam este referința colecției. Este încălțămintea oficială a tuturor sponsorizărilor. Se remarcă prin amortizarea excelentă datorită tălpii intermediare REACTIVE BALL, stabilității tehnologiei STABILIS și confortului oferit de aplicarea de JOMASPORTECH pe partea superioară.