Zara alege Joma ca marcă pentru încălțămintea sa tehnică.

Zara alege Joma ca marcă pentru încălțămintea sa tehnică.

Zara a lansat ”Athleticz”: noua linie specializată în fitness pe care compania spaniolă a început să o comercializeze în urmă cu câteva zile, atât pe canalul online, cât și într-o selecție de unități fizice ale Zara situate în diferite părți ale lumii. Pentru încălțămintea sa tehnică, a selectat marca Joma, care a dezvoltat modele exclusive pentru pantofii Supercross, Fenix ​​și Storm Viper III, menținând toate calitățile care au făcut Joma să crească în segmentul de alergare de ultimă generație.

Toate articolele de îmbrăcăminte „Athleticz” sunt concepute pentru un public masculin. Astfel, cele trei modele de adidași au model masculin și sunt adaptate la caracteristicile formei masculine.

„Athleticz” este o linie exclusivă care poate fi găsită doar în unele magazine exclusive din Paris, Milano, Dubai, Manchester, Leidschendam-Voorburg din Olanda și Spania, unde linia a început să fie distribuită din magazinele Zara de pe Paseo de Gracia 16 (Barcelona), Castellana 79 (Madrid) și centrul comercial Marineda City (La Coruña). Pe lângă canalul online.

 

Storm Viper III, Supercross și Fenix: reactivitate, stabilitate și confort pentru orice sportiv.

 

Storm Viper III este cel mai reactiv pantof al lui Joma datorită tehnologiei REACTIVEBALL dezvoltată într-un material cu o amortizare excelentă și o capacitate de returnare a energiei. După o primă absorbție a impactului benzii de rulare, își recuperează forma inițială fără aproape nici o deformare, datorită construcției de particule expandate care asigură o revenire excelentă a energiei. Întoarcerea maximă a energiei prin absorbția energiei cinetice a cursei și returnarea acesteia la sportiv. În modelul Supercross, această tehnologie este combinată în sistemul FULL DUAL PULSOR pentru a oferi o siguranță mai mare sportivilor cu greutate corporală mai mare.

 

În stabilitate, toți cei trei pantofi folosesc STABILIS SYSTEM. Noua aplicație în Storm Viper III se face printr-o bucată de rigiditate mai mare injectată în călcâie, care conține mișcarea piciorului în intrare și oferă o stabilitate mai mare benzii de rulare. Pe de altă parte, în Supercross și Fenix ​​se aplică o piesă rigidă în față.

În primii pași, alergătorul va simți confortul unei părți superioare reînnoite, cu mai multă flexibilitate și mai multă transpirație VTS și întărire în deget; fixarea limbii cu două benzi elastice care o mențin pe loc în timpul cursei; și reducerea cauciucului în talpă, care a fost limitată la zone în care există un contact real cu solul, ușurând greutatea acestei piese și care menține aplicarea tehnologiei DURABILITATE cu abraziune redusă pentru a prelungi durata de viață utilă a pantofului .

Cele trei modele de pantofi sunt destinate alergătorilor cu un ritm de peste patru minute, în sesiuni de antrenament de 4 până la 6 zile și competiții pe distanțe medii și lungi.