Uniforma exclusivă pentru Jocurile Olimpice de la Beijing

Uniforma exclusivă pentru Jocurile Olimpice de la Beijing

Cu câteva zile înainte de deschiderea Jocurilor de iarnă de la Beijing 2022, Joma, în calitate de sponsor tehnic al Comitetului Olimpic Spaniol, prezintă uniforma cu care delegația spaniolă va defila pe Stadionul Național din Beijing în cadrul Ceremoniei de deschidere care va avea loc pe 4 februarie.

Sportivii spanioli vor purta un look sobru alcătuit dintr-un hanorac și pantaloni de zăpadă albastru închis cu detalii în roșu și galben pentru a evidenția cuvântul SPANIA și scutul Comitetului Olimpic. Fabricat din materiale rezistente la apă și vânt, cu cusături termosigilate pentru a preveni pierderile de căldură și un al doilea strat de lână intern, astfel încât sportivii să simtă căldură și confort. În plus, fiecare sportiv va avea articole de îmbrăcăminte termice BRAMA primul strat care mențin constant temperatura internă în timp ce elimină transpirația pe fața exterioară a îmbrăcămintei.

Aspectul desifle este completat cu o cizmă ANGANA înaltă din piele sintetică, rezistentă la apă și care o respinge.

Încorporează Aisla-Tex, o membrană respirabilă și protectoare împotriva trecerii apei.

Include spumă interioară pentru a se adapta la gleznă. Branțul este confecționat din EVA pre-mulat ajustat la forma piciorului. Talpa intermediară este realizată din phylon spongios de calitate superioară pentru a promova amortizarea și impulsul. Talpa este realizată din cauciuc de calitate superioară cu abraziune DIN-70.

Modelele sunt 100% spaniole. Peste 20 de persoane care alcătuiesc echipa de design, marketing și comunicare a mărcii au fost implicate în dezvoltarea acestora. O echipă cu sediul companiei în Portillo de Toledo, formată, printre alte profiluri, din sportivi profesioniști.

Pentru Premiación și Villa, sportivii de iarnă vor purta aceeași colecție ca și spaniolii care au concurat la Jocurile de la Tokyo în iulie anul trecut, adaptând țesăturile la frigul care caracterizează aceste Jocuri. Este o colecție extinsă formată din peste 30 de piese vestimentare.

Linia PREMIACIÓN

Pentru linia Premiación s-a ales un design alb clasic pentru trening, tricou polo si tricou, cu detalii în roșu și galben și din fleece din poliester, o țesătură care ține cald și este respirabilă. SISTEMUL MICROMESH sau cusăturile plate FLATLOCK favorizează respirabilitatea și confortul.

La trening ies în evidență detalii precum fermoarul din partea de jos a pantalonilor, care susține obiectivul de a oferi confort sportivilor noștri sau logo-ul brodat pe aplicarea țesăturii care îi evidențiază calitatea.

Această linie îi va urca pe sportivii noștri pe podium la ceremonia de acordare a medaliilor de la Tokyo cu un echipament care le va oferi siguranță, design și cele mai noi tehnologii pentru a le susține confortul.

 

Linia VILLA și TIMP LIBER

Echipamentul Villa este cel care prezintă cea mai mare varietate de articole vestimentare, culori și țesături. Cu această ocazie predomină culorile albastru, roșu și alb, combinate cu gri, iar în țesături se folosesc poliester, bumbac și elastan.

În cadrul acesteia, există o linie de articole vestimentare mai formale pentru călătorii și acte oficiale și alta mai confortabilă pentru șederea sportivilor în Satul Olimpic.

În ceea ce privește țesăturile, s-a ținut cont de temperatura estimată de la Beijing în timpul Jocurilor, așa că se folosesc țesături de tip fleece.