Joma va fi noul sponsor oficial al Internazionali BNL d´Italia

Joma va fi noul sponsor oficial al Internazionali BNL d´Italia

Brandul sportiv Joma și Federația Italiană de Tenis își oficializează acordul. Joma devine sponsorul tehnic al Internazionali BNL d’Italia din ediția din 2022. Prin această alianță, Joma va îmbrăca arbitrii, băieții și personalul.

Internazionali BNL D’Italia este al doilea dintre cele trei turnee ATP Master 1000 care se joacă pe zgură. Are loc în fiecare an la Foro Italico din Roma și prezintă cei mai buni jucători din lume, Rafael Nadal deține recordul turneului cu 10 coroane. Turneul nu este doar tenis, ci și o experiență grozavă de divertisment în jurul acestui sport. Haute couture, gastronomie, cumpărături de lux și spectacole muzicale remarcabile l-au făcut unul dintre cele mai pline de farmec din turneul ATP.

Acordul va intra în vigoare la următoarea ediție care va avea loc în perioada 2-15 mai. Pe lângă prezența cu material tehnic, brandul va avea un spațiu comercial și diferite activări în Satul comercial.

Acordul cu Internazionali BNL D’Italia este, alături de sponsorizarea unor mari jucători, unul dintre marile pariuri ale lui Joma în tenis. Devine primul turneu major sponsorizat de Joma care se alătură portofoliului de sponsorizări al lui Joma pe circuitul ATP împreună cu Pablo Carreño, Feliciano López, Pedro Martínez Portero, Albert Ramos, Thiago Monteiro, Marco Cecchinato, Joao Sousa, Hugo Dellien, Juan Ignacio Londero, Marcel Granollers și Iván Dodig printre alții; pe lângă Tamara Zidansek, Sara Sorribes, Magda Linette, Beatriz Haddad, Aliona Bolsova, Lara Arruabarrena, Eva Guerrero, Jessica Bouzas, Alina Charaeva și Marie Bouzkova intră în circuitul WTA feminin. Investiția brandului în sponsorizări cu scopul de a rămâne în topul mărcilor de referință în tenis mondial a făcut posibilă și colaborarea cu grupuri precum Federația Italiană de Tenis.

În ultimii ani, recunoașterea mărcii în acest sport a crescut datorită vizibilității sponsorizărilor și a produsului său tehnic atât în ​​încălțăminte, cât și în textile.