Ai grijă de mediu cu Joma de Ziua Pământului 2023

Chica vistiendo ropa sostenible de Joma con motivo del Día de la Tierra 2023.

Ai grijă de mediu cu Joma de Ziua Pământului 2023

Cu ocazia Zilei Pământului 2023, noi, cei de la Joma, dorim să ne reamintim angajamentul nostru de a avea grijă de mediu.

În fiecare 22 aprilie, o dată proclamată de ONU în anii ’70, această zi este sărbătorită pentru a sensibiliza populația cu privire la problemele care ne afectează mediul înconjurător. „Investiți în planeta noastră” este sloganul ales pentru acest an, adresat guvernelor, companiilor și cetățenilor. La Joma, care este unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume și primul brand național, îți vom spune ce facem pentru a ne aduce contribuția.

În 2021 am prezentat Planul strategic de angajament social Joma Positive Life. Domeniile de acțiune care au fost selectate și în care continuăm să lucrăm sunt cele care sunt afectate de degradare din diferite motive și în care noi ne putem aduce aportul, cum ar fi sportul.

Sustenabilitatea în procesul de producție

De atunci, la Joma am pornit pe calea eliminării plasticului din producția noastră. Ne-am angajat în favoarea modei sportive sustenabile și a utilizării de țesături ecologice, cum ar fi poliesterul reciclat sau bumbacul organic. Cu toate acestea, mulți consumatori nu sunt încă conștienți de beneficiile acestor materiale pentru sănătatea mediului. Nicio problemă, pentru că noi ți le vom explica:

În plus, am înlocuit plasticul poluant din ambalajele noastre cu materiale sustenabile, crescând progresiv procentul de carton reciclat sau de saci de polietilenă biodegradabili.

Energia regenerabilă și reducerea consumului

Din ianuarie 2023, jumătate din energia pe care o producem la Joma într-un an va proveni de la panouri solare. Cu câteva luni înainte, am instalat la sediul nostru central 1 510 m2 acoperiți de aceste module fotovoltaice. De fapt, pe termen lung, se așteaptă ca toată energia Joma să provină din surse regenerabile.

De asemenea, ca parte a unui consum responsabil, am trecut la becuri cu durată lungă de funcționare și consum redus de energie.

Obține produse sustenabile la preț redus de Ziua Pământului 2023

Dacă vrei să te alături revoluției ecologice a Joma, nu rata secțiunea noastră de materiale sustenabile. Aici, poți cumpăra articolele noastre realizate cu țesături ecologice la cele mai bune prețuri, cu reduceri pentru bărbați, femei, băieți și fete. Îmbracă-te în timp ce combați cu Joma schimbările climatice!