România avansează în calificările pentru Euro 2024

România avansează în calificările pentru Euro 2024

Echipa națională de fotbal a României a debutat în preliminariile Euro 2024, mai întâi cu Andorra și apoi cu Belarus.

În calificările pentru Euro 2024, România ia avânt. Echipa #JomaTeam s-a impus cu 0-2 în meciul cu Andorra, din prima zi, demonstrându-și din start superioritatea față de adversari. Românii au dominat jocul și i-au lăsat Andorrei foarte puține ocazii de a face rău în poarta adversă. Golurile lui Alibec și Man au făcut posibilă calificarea echipei române în turul următor.

A doua victorie a venit după meciul cu Belarus din ziua a doua, în care România a strălucit din nou cu scorul de 2-1. În clasament, se află la egalitate pe primul loc cu Elveția, astfel că se califică automat în turul următor. Din partea Joma, în calitate de sponsor tehnic al echipei naționale de fotbal a României, dorim să le urăm tot norocul din lume în drumul lor spre Campionatul European.

România a debutat în noul echipament Joma

În cadrul calificărilor pentru Euro 2024, România poartă noul echipament oferit de Joma pentru acest sezon. Este pentru prima dată când jucătorii au fost văzuți purtând noul echipament.

Noul tricou al echipei naționale este inspirat de rezistența și perseverența care îi definesc pe fanii săi. Este, de asemenea, o revenire la galbenul tradițional, însoțit de steagul tricolor. Acest echipament este rezultatul unui proces de cercetare desfășurat mână în mână cu fanii, care au putut să-și exprime ideile și să își aducă contribuția.

În ceea ce ne privește, la Joma am adăugat experiența și tehnologia noastră. Ca parte a angajamentului nostru față de mediu, am ales poliesterul reciclat ca țesătură principală a tricoului. La aceasta am adăugat un plus de confort prin încorporarea unor sisteme precum Micro-Mesh System, în favoarea respirabilității, și Flatlock, pentru a preveni iritațiile pe piele.

Din acest tur de calificare și pe tot parcursul sezonului, echipa națională de fotbal a României va continua să poarte J-ul cu mândrie.