„Zboară pe trasee” cu noii adidași de alergare pe traseu TR-9000

Nuevas zapatillas de competición de trail running de Joma TR-9000.

„Zboară pe trasee” cu noii adidași de alergare pe traseu TR-9000

Joma salută modelul de alergare pe trasee TR-9000, unicul dedicat doar competiției. Recomandat pentru alergători rapizi, distanțe scurte și terenuri ușoare.

TR-9000 este rezultatul muncii asidue depuse de echipa de design de încălțăminte Joma pentru a crea primii adidași specifici pentru competiții. Este vorba de perfecționarea modelului de alergare R.4000 care, după ce i s-a adăugat o talpă specială pentru alergarea pe traseu, a făcut posibilă includerea acestei noutăți în catalogul pentru traseu..

Acesta se adresează alergătorilor rapizi (ritm de alergare mai mic de 4 minute/km) cu o tehnică foarte bună, care doresc să concureze pe terenuri cu dificultate redusă și pe distanțe scurte (mai puțin de 20 km), un nou domeniu în care Joma vrea să se impună. Încălțăminte ultraușoară, cu impuls bun și confort pe trasee forestiere. De fapt, aceștia cântăresc mai puțin de 200 de grame.

Partea superioară respirabilă și foarte ușoară

Modelul TR-9000 abundă în tehnologie. Partea superioară este confecționată din nailon personalizat cu un finisaj jacquard elegant. În toată țesătura, au fost adăugate microperforații cu ajutorul tehnologiei VTS, care permite aerului să intre și să iasă pentru a ajuta la ventilarea transpirației. În acest fel, piciorul va rămâne uscat chiar și atunci când alergi în ritmuri foarte rapide.

Pentru a optimiza ajustarea, sunt dotați cu tehnologia JOMA SPORTECH: TPU termosudat în zone strategice, a cărui funcție este de a ajusta adidașii pe picior și de a-i menține în poziție. O altă diferență față de modelul R.4000 o reprezintă ranforsarea PROTECTION de la vârful piciorului, pentru a proteja zona de eventualele lovituri și fricțiuni, pentru a preveni ruperea țesăturii și pentru a evita pătrunderea pietrișului.

Reactivitate și confort nelimitat

Este realizat în întregime cu tehnologia FLY REACTIVE, o spumă ușoară care, pe lângă faptul că oferă reactivitate, face ca alergătorul să nu perceapă pietrele sau orice alt element din cale. De asemenea, piesa STABILIS din bolta adidasului asigură stabilitatea necesară pentru a limita răsucirile inutile, prevenind astfel rănile.

Un alt punct fundamental al modelului TR-9000 este talpa exterioară. Construcția sa din cauciuc DURABILITY este însoțită de crampoane de 2,5 mm. Aceasta garantează aderența pe orice tip de suprafață.