România se califică pentru a juca la următoarea Cupă Europeană 2024

România se califică pentru a juca la următoarea Cupă Europeană 2024

Echipa națională a României, în acord cu #JomaTeam, va fi prezentă la Cupa Europeană 2024, la opt ani după ultima lor participare în Franța 2016.

Cu Israel ca mare învinsă, etapa a 9-a din grupa I s-a încheiat sâmbăta trecută, cu echipa națională de fotbal a României obținând biletul pentru Cupa Europeană 2024. Marele eveniment al fotbalului european va avea participarea #JomaTeam, la opt ani după absența lor în ediția din 2020.

Golul lui Ianis Hagi a adus victoria României și a stabilit scorul de 1-2 în stadionul Pancho Aréna din Felcsút (Ungaria). Deși a fost Israelul care a marcat primul gol, echipa națională română a crescut intensitatea meciului ajungând la egalitate și, în cele din urmă, la victorie. Acest lucru i-a asigurat automat accesul direct la Cupa Europeană 2024 din Germania.

Uniunea dintre Joma și echipa națională de fotbal a României

Echipa națională de fotbal a României a jucat toate meciurile sale cu echipamentul de la Joma. De fapt, în timpul calificărilor pentru Cupa Europeană 2024, s-a putut vedea pentru prima dată echipa națională purtând noua uniformă.

Tricoul echipei naționale este inspirat de rezistența și perseverența care definesc suporterii săi. A fost o întoarcere la galbenul tradițional, o alegere rezultată dintr-un proces de cercetare realizat împreună cu suporterii.

La rândul său Joma, prin aplicarea calității maxime și a celei mai avansate tehnologii, a ajutat jucătorii să-și optimizeze performanța pe teren. Ca parte a angajamentului față de mediu, tricoul este fabricat din poliéster reciclat, prevăzut cu sisteme precum Micro-Mesh System și Flatlock, care fac jocul mai confortabil.

De acum înainte, România va continua să poarte cu mândrie J-ul. Astfel de momente remarcabile fac posibilă, pe de o parte, recunoașterea ca marcă sportivă de referință la nivel mondial și, pe de altă parte, prezența în cea mai importantă competiție a fotbalului european.