Villarreal CF face istorie și va juca în prima finală continentală

Villarreal CF face istorie și va juca în prima finală continentală

Villarreal CF a reușit o performanță istorică, mult așteptată de clubul băcăuan, aceea de a fi finalist într-o competiție europeană importantă. Și-au câștigat-o cu tenacitatea lor din ultimii ani.

Victoria din prima manșă a semifinalei cu Arsenal, de pe Estadio de la Cerámica, a făcut ca tragerea la sorți din manșa secundă să fie suficientă pentru a fi prezentă pe 26 mai la Gdansk, în Polonia. Manchester United o așteaptă pe Villarreal în finală.

În acest fel, un oraș cu doar 50.000 de locuitori va fi reprezentat într-o finală europeană. Deși fanii nu au putut călători la Londra, „JomaTeam” a simțit căldura suporterilor săi prin intermediul rețelelor de socializare și al activităților pregătite în Vila-real pe parcursul săptămânii.

La finalul meciului, jucătorii au purtat un banner pe care scria „SEE YOU IN POLONIA”. Urăm echipei JomaTeam mult noroc miercurea viitoare, pe 26 mai, împotriva lui Manchester United. În cazul în care „Submarinul Galben” va câștiga titlul, se va califica automat în UEFA Champions League pentru sezonul 21/22. În prezent, ocupă locul 6 în competiția ligii, care asigură un loc în Conference League, o nouă competiție europeană organizată de UEFA, care va fi lansată în sezonul viitor.

Felicitări!