Personalități din lumea sportului și clienți din toată lumea participă la prezentarea noii colecții de textile Joma

Personalități din lumea sportului și clienți din toată lumea participă la prezentarea noii colecții de textile Joma

Cu ocazia prezentării noii colecții Joma pentru 2018, clienți și personalități din lumea sportului din toată lumea vizitează zilele acestea sediul central Joma, situat în Portillo de Toledo.

Jucătorul de tenis Pablo Carreño, aflat între primii 10 jucători din clasamentul circuitului de tenis ATP, președintele delegat al Toulouse Football Club, dl Jean-François Soucasse, sau directoarea de marketing a UC Sampdoria, dna Nicoletta Sommella, au fost câteva dintre personalitățile care au vizitat sediul internațional al Joma, împreună cu clienți din Europa, America de Sud, Mexic, Statele Unite, Africa și Orientul Mijlociu.

Această prezentare coincide cu zilele porților deschise pe care le-a organizat firma pentru ca toți clienții săi să poată vedea pe viu, în cadrul unei defilări spectaculoase de modele, noutățile pe care le-a pregătit marca pentru 2018.

De asemenea, în cursul zilei, s-au prezentat rezultatele anuale ale companiei: 2017 a fost un an excelent în toate țările în care activează marca. S-au vizitat instalațiile de la sediul central Joma din Portillo de Toledo, unde este deosebit de important depozitul internațional și muzeul inaugurat cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a firmei.