Joma transpune noua identitate a Nationalei de fotbal a Romaniei intr-un echipament modern

Joma transpune noua identitate a Nationalei de fotbal a Romaniei intr-un echipament modern

Noul echipament detine ultimile noutati tehnice – calitatea si distinctia specifica brandului Joma – primul brand sportiv in Spania si al 3-lea la nivel mondial in echipament sportiv.

Acesta va fi echipamentul cu care Romania va pasi spre urmatoarea provocare: calificarea la EURO 2020. 

Noul echipament Joma este fabricat din poliester special pentru sport caruia i s-a aplicat un tratament special de ultima generatie ce ofera articolelor o mai mare rezistenta la transpiratie. Mai mult, in zonele propice transpiratiei – in partile laterale ale tricoului – s-a folosit sistemul Micro-Mesh, o tehnologie care ajuta la evaporarea transpiratiei, marindu confortul sportivului.

Joma a creat un tricou al carui design se bazeaza pe culorile specifice tricolorului romanesc si semnele distinctive ale istoriei sale care ii dau valoare. In partea din fata vom vedea noul scut al tricoului realizat prin tehnica flock-saten, un transfer termoadeziv cu efect 3D, care ii confera maxima vizibilitate cu calitate fotografica. Acest scut pe care-l gasim pe noul echipament reflecta toate regiunile tarii si simbolizeaza unitatea romanilor. O alta caracteristica o reprezinta imprimeul realizat prin tehnica” embossed” care prezinta  vulturul – figura reprezentativa a scutului Romaniei. Partile orizontale si partea elastica de la gatul tricoului se definesc prin cele 3 culori reprezentative steagului Romaniei.

 S-au adaugat multe detalii care ofera o calitate excelenta si fac ca tricoul Echipei Nationale a Romaniei sa se muleze perfect; s-a realizat o singura piesa ale carei cusaturi se afla doar in zona umerilor pentru a-i mari comoditatea, rib elastic atat la guler cat si la maneci, pentru mulaj perfect, precum si tehnologia Micro-mesh pe lateralul tricoului pentru optimizarea Sunt foarte multe detalii ce le vom regasi in noul echipament  prin care Joma a dorit sa realizeze un tricou personalizat jucatorilor si fanilor Nationalei Romaniei . Se remarca printul „Romania” in partea din spate si „Impreuna suntem fotbal” pe partea interioara a gulerului.

Cat despre culori, atat in primul cat si-n al doilea tricou, se mentin culorile reprezentative galben si rosu, iar tricoul portarilor il vom gasi in 3 culori diferite: negru, violet si verde.

Articolelor pe care Echipa Nationala a Romaniei le va imbraca in urmatoarea etapa, Joma le-a aplicat standardele reprezentative brandului, atat pentru tricoul de joc profesional, cat si pentru replicele acestuia ce se vor pune in vanzare.