Pablo Carreño vizitează sediul Joma

Pablo Carreño vizitează sediul Joma

Tenismenul spaniol aflat între primii 10 jucători din lume în clasamentul ATP, Pablo Carreño, a vizitat marțea aceasta sediul Joma.

La sosirea sa, președintele și fondatorul mărcii sport, dl Fructuoso López, l-a felicitat pentru anul extraordinar, în care sportivul a urcat pentru prima dată între primii 10 jucători din clasamentul ATP și a reușit, între alte rezultate, să ajungă în semifinalele și în sferturile de finală ale US Open și Roland Garros, respectiv.

Jucătorul a mulțumit Joma pentru sprijinul necondiționat de la începutul carierei sale, dat fiind că au trecut deja 7 ani de la primul contract de sponsorizare încheiat cu marca sport.

De asemenea, Pablo Carreño a avut oportunitatea de a vedea pe viu, cu ajutorul directorului comercial la nivel internațional, dl Fructuoso López, noii pantofi sport cu care se va încălța în 2018, și noile tehnologii încorporate în noii săi Pro Roland. Carreño a avut ocazia să vadă și noua colecție Joma pentru 2018, precum și îmbrăcămintea pregătită pentru următorul său sezon.