Vă prezentăm noua colecție de îmbrăcăminte sport pentru 2018

Vă prezentăm noua colecție de îmbrăcăminte sport pentru 2018

Joma a prezentat joia aceasta noua colecție de îmbrăcăminte sport pentru 2018. Este o colecție creată cu obiectivul de a ajunge în avangarda sectorului sport, în care Joma este lider la nivel național, poziționându-se și între primele 10 mărci la nivel internațional.

Toți profesioniștii care au intervenit în acest proces au dat tot ceea ce au avut mai bun, și au combinat tehnici, țesături și materiale dintre cele mai avansate pentru a crea articole cu adevărat competitive.

În 2018, Joma va mai face un pas înainte. Marca sport are deja peste 50 de ani de când îmbracă sportivi, atleți, cluburi și echipe din toată lumea, și în fiecare an obiectivul este acela de a veni cu o noutate. În 2018, saltul îl reprezintă noua colecție de modă sport, compania din Toledo dorind să devină o marcă de referință nu numai în privința echipamentelor, domeniu în care este una dintre cele mai importante mărci la nivel mondial, ci și în privința îmbrăcămintei informale/casual.

Noua colecție Joma a fost prezentată în cadrul unei defilări de modă la care au fost prezente peste 100 de persoane, printre care s-au numărat foștii fotbaliști Alfonso Pérez, José Emilio Amavisca, Iván Pérez și Francisco Pavón; jucătorul de padel Franco Stupaczuk și ex-tenismenul Pato Clavet. A fost prezenți și reprezentanți ai instituțiilor sportive, precum dl Raúl Chapado, președintele RFEA, sau dl Javier Llorente și dl Luis Amado de la Movistar Inter.

Pentru 2018, colecția este împărțită în două părți:

  1.  Colecția Performance:

Această linie este concentrată asupra echipamentelor, unul dintre segmentele cu cel mai mare succes ale mărcii. Îmbrăcăminte sport pentru cluburi de fotbal, fotbal în sală, handbal, rugby, baschet, volei, alergare, tenis sau padel, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Sunt incluse aici și articolele termice, precum cele din colecția Brama.

Îmbrăcămintea care face parte din linia de teamwear are două caracteristici fundamentale: comoditate și transpirabilitate, fiind gândită pentru randamentul maxim al sportivului. Marca devine astfel o referință în vestimentația oficială a cluburilor, de la cele de amatori până la cele profesioniste.

  1. Îmbrăcăminte sport în tendințe

Dezvoltată pentru practicarea activităților sportive individuale și ca îmbrăcăminte casual. Sportul a revoluționat stilul de viață și nu mai face parte doar din garderoba sportivă, ci a ajuns în viața noastră de zi cu zi. Din acest motiv, anul acesta, marea miză a mărcii sunt articolele care fac parte din îmbrăcămintea casual.

Sunt haine sport în tendințe, concepute pentru diferite sporturi, cu design inovator, din țesături ușoare și naturale, care includ cele mai noi tehnologii.

Este o colecție care ajută marca să continue la nivelul cel mai înalt al sportului spaniol și să devină un actor de referință la nivel mondial în domeniul îmbrăcămintei și încălțămintei sport.