Joma și Villarreal FC prezintă primul tricou pentru sezonul viitor

Joma și Villarreal FC prezintă primul tricou pentru sezonul viitor

Joma, ca marcă sportivă de referință în fotbal și sponsor tehnic al Villarreal FC, prezintă primul tricou oficial pe care jucătorii îl vor purta în sezonul viitor.

Primul tricou pentru sezonul 2022/2023 se remarcă prin faptul că a purtat galben ca protagonist, culoare care păstrează semnele distinctive ale clubului și pentru care este cunoscut în toată Europa. Este însoțit de detalii liniare fine în albastru închis pe gât și mâneci. Prin urmare, Joma a menținut designul clasic, caracterizat prin simplitate și în care cel mai important este să dai în continuare proeminență culorii care identifică atât de mult clubul. Gulerul tip polo este inclus ca noutate, care oferă eleganță și o bandă de acoperire interioară cu o legendă în onoarea centenarului Villarreal FC.

În plus, Joma a dorit să adauge originalitate incluzând un finisaj Jacquard, care se remarcă prin modelul său geometric. Acest lucru aduce un plus de inovație simplității cămășilor. Tehnica în relief a fost aplicată și pentru a adăuga emblema clubului în partea superioară a spatelui. Ca de obicei, blazonul clubului de cauciuc sigilat termic este inclus pentru a preveni frecarea și pentru a oferi jucătorilor confort. Pentru aceasta s-a folosit tehnologia Joma Sportech, tehnică care este deja aplicată în încălțăminte și pe care Joma o folosește acum și în textile.

Este un elastic în stil clasic cu model obișnuit și piese de plasă pe laterale, zonele care au nevoie de cea mai mare aerisire de la transpirație. Include elastic pe mâneci și gât pentru a facilita ajustarea cămășii. A fost realizat din poliester 100% reciclat, o țesătură netedă care se caracterizează prin elasticitate, ușurință și rezistență.

Produsul Joma este recunoscut pentru calitatea și calitățile tehnologice, care au fost aplicate la tricourile Villarreal FC. Replicile care vor fi scoase la vânzare respectă și ele aceste standarde de calitate. În acest fel, suporterii se vor putea bucura de aceleași avantaje ca și jucătorii clubului. Aceasta este o inițiativă exclusivă Joma, care urmărește să mențină excelența care caracterizează produsele sale în orice moment.

Pe lângă cămăși, colecția Joma pentru sezonul 2022/2023 se completează cu o linie largă de îmbrăcăminte de antrenament, alcătuită din hanorace, cămăși, pantaloni scurți, pantaloni, îmbrăcăminte exterioară și accesorii, și încă una pentru concentrare.