Federația Regală Spaniolă de Atletism și Joma Sport își reînnoiesc acordul pentru 4 ani

Federația Regală Spaniolă de Atletism și Joma Sport își reînnoiesc acordul pentru 4 ani

După 11 ani de relații excelente între marca spaniolă numărul 1 în echipament sportiv, Joma și Federația Regală Spaniolă de Atletism (RFEA), au ajuns la un acord pentru reînnoirea contractului de sponsorizare care le unește din 2009 pentru a continua unificarea sportivilor spanioli în competiții internaționale. În cadrul noului contract, Joma va continua să fie sponsorul sponsor al Federației până în 2024, inclusiv participarea la Jocurile Olimpice care va avea loc la Paris.

Datorită acestei alianțe, echipa națională de atletism va continua să dețină un echipament tehnic de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor specifice fiecărei discipline atletice, purtând marca cu toate îmbrăcămintea, precum încălțăminte, accesorii și îmbrăcăminte care evidențiază competiția, călăritul și excursie. Angajamentul lui Joma se extinde la toate categoriile demonstrându-și angajamentul și sprijinul, nu numai față de elită, ci și la dezvoltarea noilor generații de sportivi.

Așa cum a arătat de-a lungul istoriei sale, Joma continuă să se concentreze pe inovație, excelență și angajament pentru sustenabilitate, toate acestea fiind asociate cu Spain Athletics și îl plasează ca un brand de frunte pe piața mondială a echipamentelor. sport.

Anual, mai mult de 575 de sportivi și 300 de antrenori și oficiali beneficiază de hainele lui Joma, dar și persoane și grupuri legate de Federație în domeniul competiției: peste 980 de voluntari și 600 de judecători se îmbracă cu Joma pentru a-și desfășura activitatea. În competiții

Acest acord este produs într-un moment foarte special pentru ambele entități, având în vedere că în acest an se desfășoară Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, unde Joma va îmbrăca întreaga delegație olimpică spaniolă și, la rândul său, au trecut 100 de ani de la fondarea Federației Regale Atletism spaniol.

Această uniune reprezintă esența motto-ului Spaniei „PASSION FOR COMPETITION” și devine un nou impuls și energii reînnoite care însoțesc sportivii spanioli în căutarea viselor lor și continuă să scrie istoria sportului nostru.