Joma prezintă tricourile oficiale ale jumătății Maraton Movistar de la Madrid și ProFuturo

Joma prezintă tricourile oficiale ale jumătății Maraton Movistar de la Madrid și ProFuturo

Brandul sportiv Joma Sport, sponsorul tehnic al evenimentului, oferă alergătorilor din Madrid tricoul oficial 21K și cursa ProFuturo.

Produsul Joma este recunoscut pentru calitatea și calitățile sale tehnologice. În tricourile oficiale ale Movistar Half Marathon de la Madrid și ProFuturo au fost aplicate standardele de calitate ale mărcii și una dintre cele mai ușoare țesături de pe piață.

Țesătura cămașei oficiale 21K are o transpirație excelentă, contribuind la expulzarea concentrației de transpirație. De asemenea, evidențiază punctul elastic cu care este confecționată îmbrăcămintea, oferind astfel o mai mare libertate de mișcare pentru alergători, pe lângă asigurarea confortului.

De asemenea, are o caracteristică în țesătura care previne deteriorarea rapidă a fibrei și culorile, durabilitatea.

Tricoul oficial al cursei ProFuturo se remarcă pentru construcția țesăturii sale care asigură o transpirație mai mare datorită tehnologiei Micromesh pe care o încorporează, deoarece favorizează evaporarea transpirației și își propune să mențină corpul uscat în timpul cursei.

Datorită elasticității îmbrăcămintei, acesta permite sportivului să efectueze cursa cu o libertate totală, datorită țesăturii elastice tricotate cu care este confecționată.

Cămașa este concepută pentru a fi cât mai confortabilă pentru alergător, din acest motiv, au fost îngrijite detalii precum cusăturile plate Flatlock, acoperite în interior pentru a evita alunecarea.