Noul model Joma Carrera cu tehnologia Rebound pentru sporirea impulsului

Noul model Joma Carrera cu tehnologia Rebound pentru sporirea impulsului

Mai multă comoditate, rezistență, amortizare, viteză și adaptabilitate

Vă prezentăm noul model Carrera cu Rebound, o tehnologie care asigură impulsul necesar pentru a fi cu un pas înaintea celorlalți în cursă și pentru a-ți ușura munca. Un material revoluționar, prin care se reduce greutatea tălpii, datorită combinației celor două materiale inovatoare care aplifică impulsul pașilor. Un material mai ușor și elastic care sporește comoditatea, rezistența, amortizarea, viteza și adaptabilitatea încălțămintei.

Modelul Carrera este destinat alergătorilor cu greutate medie spre mare și au drop de 10. Este optim pentru ritmuri începând de la 4:30/km. Iată principalele sale caracteristici:

Partea superioară este fabricată din fir cusut, fără cusături în interior, ceea ce permite o potrivire perfectă la forma piciorului, deci este un model foarte comod și mai ușor decât modelul precedent. Dispune de ranforsări pentru sporirea rezistenței și de contraforturi în taloane, care asigură protecție mai mare și comoditate, datorită noii forme mai ergonomice a calapodului.

Lamelele și branțurile modelului Carrera sunt din EVA preformat și natural, care se adaptează la forma piciorului, contribuind la amortizare și absorbind impactul pașilor.

Talpa intermediară se remarcă prin sistemul Full Dual Pulsor cu phylon dublu de densități diferite pentru optimizarea amortizării. Odată cu densitatea mai mare se obține și stabilitate mai mare, iar densitatea mai mică înseamnă greutate scăzută. Această tehnologie asigură capacitatea de flexare și o absorbție mai bună a șocurilor.

Talpa este fabricată cu tehnologia Rebound, care permite obținerea unui impuls mai puternic și mai rapid, datorită amplificării forței ricoșeului. Alergarea mai eficientă și mai energică vă va ajuta să obțineți performanțe mai bune. Include sistemul Stabilis, o piesă din TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpii, prin intermediul căruia se evită rotirile neadecvate dintre partea din față și cea din spate a piciorului, obținându-se astfel o stabilitate mai mare. Sistemul este completat de o piesă triunghiulară centrală, care sporește consistența tălpii. Tehnologia Durability oferă durabilitate mai mare, datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie apariția uzurii din cauza abraziunii, prelungind astfel viața utilă a încălțămintei.

Noul model Joma Carrera are o greutate de 330 g și este mai ușor decât modelul precedent.