Modelele mărcii Joma obțin noi succese în Premier League

Modelele mărcii Joma obțin noi succese în Premier League

Designerii Joma obțin succese cu echipamentele create pentru sezonul 2016/2017. Încă o dată, o publicație britanică recunoaște stilul și designul echipamentului creat exclusiv pentru Swansea City AFC de marca spaniolă lider în domeniul articolelor de încălțăminte și îmbrăcăminte sport. De astă dată, este vorba despre al doilea echipament al echipei galeze, care se remarcă prin culoarea albastră în degrade de la albastru electric la albastru închis. Publicația digitală Express consideră acest kit al doilea cel mai bun echipament din Premier League.

Echipamentul Swansea City AFC include tehnologia DRY MX, o selecție de fibre ce alcătuiesc o țesătură de ultimă generație, prin intermediul căreia se poate controla umiditatea corporală a sportivului. Datorită acestei tehnologii, corpul rămâne uscat, iar îmbrăcămintea comodă previne răcirea de după activitatea fizică. În plus, în laterale și în zona axilelor s-a adăugat Micro-Mesh, care favorizează evaporarea transpirației. Astfel, corpul este menținut uscat, iar senzația de confort crește.

Echipamentul este fabricat din țesături caracterizate prin calitate și elasticitate, foarte rezistente și ușor de întreținut.