Master 1000 de tenis de la Roma revine cu Joma ca sponsor tehnic

Stand de Joma en el Master 1000 de Roma.

Master 1000 de tenis de la Roma revine cu Joma ca sponsor tehnic

Marca participă, de asemenea, la spațiul comercial prin instalarea unui stand de mari dimensiuni.

Pentru al doilea an consecutiv, turneul de tenis Master 1000 de la Roma a debutat cu Joma ca sponsor tehnic oficial. Internazionali BNL d’Italia reunește cei mai buni jucători din lume la Foro Italico din Roma și este unul dintre cele mai prestigioase turnee pe zgură. Din acest motiv, Master 1000 aduce din nou brandului cea mai mare vizibilitate în tenis din istoria sa.

Joma îmbracă băieții de mingi și staff-ul prestigiosului eveniment cu materiale tehnice de înaltă calitate, bogate în tehnologie. De asemenea, dispune de un stand comercial de peste 250 m2, unde fanii tenisului și ai padelului pot descoperi și achiziționa noile tendințe ale mărcii pe piața sportului. Produsele Joma sunt recunoscute la nivel internațional pentru calitățile lor tehnologice, care sunt aplicate la toate articolele puse în vânzare.

Concret, se remarcă colecția de textile și încălțăminte primăvară-vară 2023, colecția oficială a Federației Italiene de Tenis și Padel (membră, de asemenea, a #JomaTeam) și pantoful ACE PRO ROMA, inspirat de culorile drapelului italian.

De asemenea, prezența Joma la Roma este întărită de participarea mai multor #JomaPlayers, precum Pablo Carreño și Marcel Granollers. Pe scurt, Joma continuă să fie de neoprit în lumea tenisului datorită recunoașterii produsului său pe întreg continentul european și în întreaga lume.