Joma lansează noua colecție de rachete de padel perfecționate

Palas de pádel de Joma de la nueva colección 2023.

Joma lansează noua colecție de rachete de padel perfecționate

Colecția de rachete 2023 este acum în vânzare atât în magazinele oficiale Joma, cât și în magazinul online. Este cea mai completă colecție dezvoltată de brand până în prezent.

Angajamentul Joma față de padel este de neoprit. Pe lângă catalogul extins de produse pentru acest sport în plină expansiune și multiplele sponsorizări, cum ar fi încălțămintea oficială a World Padel Tour sau a Federației Internaționale de Padel, marca e decisă să se perfecționeze. În acest proces de expansiune, Joma lansează noua colecție de rachete de padel 2023, complet îmbunătățită din punct de vedere al calității și tehnologiei.

La nivel tehnic, au fost adăugate calități tehnologice pentru a optimiza performanța jucătorilor. Printre acestea se numără FLEXO, o spumă cu recuperare ridicată care favorizează controlul și puterea; și FLEXSHIELD, responsabilă de durabilitatea și protecția rachetei. Pentru a reduce vibrațiile, cea mai bună este rama EXO COUNTER, realizată din carbon 100%, care oferă, de asemenea, putere; și VIBRA OUT, un sistem dedicat în mod special acestei funcții. În cele din urmă, ROTATION este o tehnologie de relief aplicată pe suprafețele rachetei. În ceea ce privește calitatea, marca a făcut un efort pentru a utiliza cele mai bune materiale în funcție de nevoile jucătorului, cum ar fi EVA PRO.

Noua colecție de rachete este compusă din două game care se adresează diferitelor niveluri tehnice și gusturilor fiecărui jucător. Pe de o parte, gama FLEX LINE este alcătuită din modelele SLAM și TOURNAMENT. Ambele sunt potrivite atât pentru jucătorii experți, cât și pentru cei amatori, deoarece permit un joc ușor, cu multă putere și control.

Pe de altă parte, PRO LINE este vârful de gamă al colecției și constă din modelele SLAM, TOURNAMENT și GOLD. Dedicată jucătorilor experți, aceasta oferă performanță și duritate maximă.

Pe scurt, Joma a dezvoltat un catalog mare de rachete de padel de diferite forme și greutăți, bogate în tehnologie și care sunt gândite mereu pentru diferitele tipuri de jucători. Esențial este ca fiecare dintre ei să își găsească partenerul perfect pentru a se bucura de sportul de care este pasionat.