Joma va prezenta la ISPO 2020 noutățile legate de materiale textile și încălțăminte

Joma va prezenta la ISPO 2020 noutățile legate de materiale textile și încălțăminte

Brandul spaniol este unul dintre veteranii din cel mai mare târg de sport european care va avea loc la Munchen în perioada 26 – 29 ianuarie.

Principalele mărci din sectorul sportiv se vor întâlni la Munchen în perioada 26 – 29 ianuarie la ISPO 2020, cel mai mare târg european din acest segment. ISPO Munchen va găzdui branduri și clienți din toată Europa timp de 4 zile interesați de noile colecții și tendințe care vor domina sportul în 2020.

Printre cele mai veterane mărci este Joma ce participă la ISPO din 1983. Ca de obicei, marca spaniolă va prezenta noul său eșantion de Textile 2020 format din articole de îmbrăcăminte tehnică, îmbrăcăminte de echipă, alergare și tenis, precum și linia casual și noua colecție de încălțăminte toamnă / iarnă 2020, care are multe caracteristici noi.

Pentru Joma, acesta este unul dintre cele mai importante târguri. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a aborda clienți noi și un punct de întâlnire cu toți cei care folosesc ISPO Munchen pentru a afla informații despre Joma.

Standul lui Joma va fi în Hall B3. 308.