Joma lansează Echipa Spaniolă a Sportivilor Anonimi

Joma lansează Echipa Spaniolă a Sportivilor Anonimi

Echipa Spaniolă a Sportivilor Anonimi se adresează tuturor celor care în timpul acestei pandemii au urmat sau au început să facă sport. Este un omagiu adus tuturor. Pentru a fi membru al acestei echipe, trebuie doar să îndeplinești o cerință; continuă să faci sport.

Această inițiativă desfășurată de Joma împreună cu COE își propune să echipeze toate persoanele care fac sport, cu produse exclusive constând în încălțăminte tehnică, tricou și polo.

Acestea sunt, de asemenea, articole de solidaritate, deoarece 10% din vânzările acestor produse vor fi donate investigării importriva COVID-19.

Pantoful a fost produs pe două modele diferite pentru bărbați și femei. Atat modelele Supercross cat si Stormviper au un design alb cu talpa rosie. Putem citi inscripția „ESPAÑA” pe exterior și în interiorul pantofului de lângă J de Joma și include, de asemenea, detalii în culorile drapelului Spaniei.

Modelul Supercross este proiectat pentru bărbații cu amprentă neutră. Are o tăietură realizată dintr-o singură bucată de plasă respirabilă, care previne frecarea și oferă un confort mai mare, cu o mai mare flexibilitate în zona instep al piciorului.

În plus, are perforații concepute pentru ca piciorul să respire cu fiecare pas și armături TPU injectate în zonele în care este cel mai necesar, cum ar fi părțile laterale și călcâiul, ceea ce contribuie la o mai mare lejeritate și confort.

Acest model este destinat bărbaților cu o greutate medie și medie-mare, cu o talpă intermediară formată din două piese: una din Rebound 2.0, un material care își recuperează forma fără a se deforma și asigură amortizare, durabilitate și comoditate; și un altul de filon de înaltă densitate care oferă o suprafață de sprijin mai mare și stabilizează talpa.

Talpa este confecționată din cauciuc foarte fin, de înaltă calitate și are o abraziune scăzută, ceea ce oferă o durabilitate mai mare. În plus, are crampoane separate pentru a crește comoditatea.

De asemenea, are sistemul Stabilis, o piesă de injecție care merge de la puntea piciorului la metatarsian și stabilizează talpa.

În ceea ce privește modelul Storm Viper, este un pantof de antrenament și de alergare neutru pentru femei, are o tăietură realizată dintr-o singură bucată de plasă respirabilă, care previne frecarea și oferă un confort mai mare, cu o mai mare flexibilitate în zona instep al piciorului. Perforațiile sistemului VTS, concepute astfel încât piciorul să transpire cu fiecare pas și armături TPU injectate în zonele în care este cel mai necesar, cum ar fi părțile laterale și călcâiul, ceea ce contribuie la o mai mare lejeritate și confort care alcătuiesc sistemul JOMA SPORTECH .

Talpa interioară este realizată cu tehnologia REBOUND 2.0, un material care își recuperează forma fără a se deforma și oferă amortizare, durabilitate și comoditate.

Acest pantof are o talpă din cauciuc foarte fină și de mare calitate, care respectă criteriile tehnologiei DURABILITY dezvoltate de Joma în întreaga sa linie de încălțăminte de alergare, care are o abraziune scăzută care oferă o rezistență mai mare la uzură. Știfturile au forma rotunjită și sunt distanțate mai mult pentru a crește lejeritatea. De asemenea, are sistemul STABILIS, o piesă de injecție care merge de la puntea piciorului la metatarsal și stabilizează talpa.

Întregul proces a STORM VIPER este proiectat pentru a obține o încălțăminte ușoară, potrivită pentru antrenament la distanță lungă și competițiile de distanță medie și lungă.

În ceea ce privește textilele, Joma pune la dispoziția Echipei spaniole a Sportivilor Anonimi opt articole:

Tricoul polo de plimbare al COE cu logo-ul brodat Joma și care, datorită faptului că este confecționat din 94% poliester, este ușor și respirabil, adaptat în versiunile pentru bărbați și femei.

 

Doua maieuri pe roșu pentru femei și în alb pentru bărbați. Compus din bumbac, cu logo-ul Joma, COE și inscripția „Selección Española de Deportistas Anónimos” pe față.

Un tricou rosu cu doar 160 de grame de greutate și care se remarcă pentru cusăturile sale flatlock, pentru a evita frecarea atât la modelele pentru bărbați, cât și pentru femei.

În cele din urmă, echipamentul este completat de un tricou tehnic alb cu steagul Spaniei pe o mânecă și logo-urile și inscripțiile menționate mai sus (Joma, COE și inscripția „ Selección Española de Deportistas Anónimos”). Acest tricou oferă libertate de mișcare pentru a practica orice sport atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Toate aceste articole sunt disponibile pe site-ul web Joma, accesand link-ul: https://www.joma-sport.com/es/seleccion-espanola-de-deportistas-anonimos