RFEF și Joma prezintă mingea oficială a play-off-urilor de la futsal

RFEF și Joma prezintă mingea oficială a play-off-urilor de la futsal

Minge oficială a finalei sezonului este aici. Este o minge proiectată cu culorile drapelului sapniol, prezintă câteva caracteristici tehnice noi și a fost realizată cu materiale de cea mai înaltă calitate

Federația de Fotbal din Spania și Joma, în calitate de Sponsor Oficial al Futsalului, lansează noua minge care va încheia sezonul 2019/2020.

Pe lângă jucătorii celor 14 echipe care vor sări pe pista de la Palatul Sportiv José María Martín Carpena din Málaga, altă vedetă din acest play-off este, fără nici-o îndoială, mingea de joc. Este mingea aleasă pentru play-off-ul pentru divizia I și pentru feminin, precum și pentru play-off pentru promovarea în Prima Divizie.

Proiectat cu culorile drapelului spaniol, mingea are noi caracteristici tehnice, datorită și faptului că a fost confecționată cu materiale de cea mai înaltă calitate. Stratul exterior este realizat din PU cu microfibră 3D cu un strat de cauciuc. Ceea ce oferă o atingere moale și, la rândul său, cu aderență pe pistă și la jucător. Panourile sunt cusute cu fir de poliester puternic și ușor. Interiorul său este alcătuit din cinci straturi suprapuse care creează împreună o minge pentru uz profesional care a obținut sigiliul FIFA Quality.

Pe scurt, complementul perfect pentru ca cei mai buni jucători din lume să poată arăta tot futsalul pe care îl au în interior.