Joma îmbracă handbalul spaniol

Joma îmbracă handbalul spaniol

Luni dimineață, s-a semnat contractul între Real Federación Española de Balonmano (RFEBM – Federația Regală Spaniolă de Handbal) și Joma, prin intermediul căruia, marca sport lider național îi va îmbrăca pe Hispanos și pe Guerreras, precum și pe restul echipelor naționale începând din 2018. 

Evenimentul a avut loc la sediul central al mărcii Joma, aflat în localitatea toledană Portillo de Toledo, în prezența președintelui Federației Regale Spaniole de Handbal, dl Francisco V. Blázquez, precum și a directorului general Joma, dl Alberto López. 

Marcă spaniolă lider în domeniul echipamentelor sport va deveni sponsorul tehnic oficial al uneia dintre cele mai importante federații, nu numai în sportul spaniol, ci și la nivel internațional, aceasta având o prezență bogată și plină de succes. Joma va fi furnizorul oficial al tuturor echipamentelor de joc, de antrenament și al uniformelor, atât pentru prima echipă masculină și feminină, cele două echipe cunoscute sub numele de Hispanos și Guerreras, cât și pentru toate celelalte categorii ale handbalului spaniol. 

Este un contract de sponsorizare important, prin care instituția spaniolă se va bucura de modele exclusive și de o gamă vastă de produse de merchandising.

Dl Francisco V. Blázquez, președintele RFEBM, a semnalat că „pentru Federația Spaniolă de Handbal este un mare salt în privința calității și a cantității. Eram în căutarea unei noi imagini, cu o marcă de renume mondial”. De fapt, a remarcat că „accentul pus de Joma pe produs și pe sprijinirea sportivilor și a federațiilor este de lăudat și îi suntem recunoscători”. 

Pe de altă parte, dl Blázquez a mulțumit mărcii Joma pentru importanța pe care o acordă calității și sprijinirii sportivilor și federațiilor sportive, remarcând, de asemenea, că interesul Federației Regale Spaniole de Handbal pentru a încheia un contract pentru selecționata masculină și pentru cea feminină a apărut ca urmare a prestației sale pentru Comitetul Olimpic Spaniol”.

La rândul său, dl Alberto López, directorul general Joma, a afirmat că „pentru marcă, intrarea în lumea handbalului prin intermediul Federației Spaniole este un motiv de mândrie și cel mai bun mod de a pătrunde într-un sector în forță și cu o prezență importantă pe piață”.

Dl López a evidențiat faptul că unul dintre punctele cheie „este prezența la nivel internațional a Federației Spaniole, aceasta fiind una dintre cele mai importante la nivel mondial, și ca marcă sport acesta este unul dintre principalele noastre interese.