Regele Spaniei vizitează sediul central al companiei JOMA SPORT

Regele Spaniei vizitează sediul central al companiei JOMA SPORT

Maiestatea sa regele a vizitat vineri, 19 ianuarie,instalațiile firmei spaniole JOMA SPORT din Portillo de Toledo. Acesta este sediul central al companiei, unde se află birourile principale și centrul logistic. 

Dl Fructuoso López, președintele și fondatorul firmei, și copiii săi care formează echipa de conducere a firmei de familie au fost gazdele maiestății sale, însoțiți de reprezentanți oficiali, precum președintele Parlamentului (Junta) comunităților Castilla-La Mancha, dl Emiliano García-Paje, și delegatul guvernului din regiune, dl José Julián Gregorio López. 

Instalațiile vizitate au o suprafață de 65.000 m 2 , unde lucrează aproape 200 de angajați împărțiți în zona administrativă și de design și în centrul logistic. De la Portillo de Toledo se conduce activitatea firmei în cele peste 110 țări în care are în prezent activitate comercială și se administrează în fiecare zi cele opt filiale care formează grupul JOMA SPORT (Statele Unite, Mexic, Brazilia, Italia, Regatul Unit, Germania, China și America de Sud). De asemenea, în acest spațiu se proiectează toate produsele JOMA: încălțămintea sport, colecția textilă tehnică, liniile textile de modă și colecțiile exclusive pentru echipele sponsorizate de marcă, precum Comitetul Olimpic Spaniol, Villarreal C.F., selecționatele spaniole de atletism, handbal și rugby, echipa de fotbal a clubului Swansea City (Premier League) sau clubul italian U.C. Sampdoria (tricoul de fotbal cel mai frumos din lume). 

Centrul logistic este unul dintre cele mai inovatoare din sector în Spania. În ultimii ani, compania a realizat mari investiții pentru a eficientiza transportul mărfurilor și procesarea comenzilor, ceea ce a făcut ca serviciul să fie unul dintre cele mai importante puncte forte ale JOMA SPORT și a menținut-o de zece ani pe primul loc în rândul mărcilor de echipamente din Spania, așa cum susțin consultanții de pe piața sport. Anul trecut a intrat în funcțiune ultimul segment logistic robotic, o megastructură de 1.500 m 2 care poate depozita 4 milioane de referințe, fiind alcătuită din cinci roboți care procesează comenzi extrem de rapid pentru livrarea imediată a produselor sport clienților.

Aici, maiestatea sa regele și restul persoanelor prezente au putut vedea pe viu și cu ajutorul dlui Fructuoso López munca atât de importantă pe care o realizează Joma de peste 50 de ani în sectorul sport din țara noastră și expansiunea firmei în lume. O marcă în creștere continuă, fără limită.