Joma, sponsor tehnic al Master 1000 de Tenis din Roma

Joma, sponsor tehnic al Master 1000 de Tenis din Roma

Astăzi încep precalificările pentru Internazionali BNL d’Italia, Roma Tenis Masters cu Joma ca sponsor tehnic oficial pentru prima dată. Brandul spaniol și Federația Italiană de Tenis și Padel (FIT), proprietara turneului, au ajuns la un acord prin care Joma se alătură celui mai mare eveniment de tenis din țară și unul dintre principalele din Europa. Master 1000 va oferi brandului cea mai mare vizibilitate în tenisul mondial din istoria sa.

 

Joma îmbracă arbitrii de linie, băieții de minge și staff-ul prestigiosului eveniment cu material tehnic. De asemenea, va administra un mare spațiu comercial în care iubitorii de tenis și padel-tenis vor putea descoperi și achiziționa noile colecții tehnice atât în ​​materie de încălțăminte, cât și de textile. În special colecțiile FIT, pantoful oficial Slam al Federației Italiene de Tenis și liniile exclusive ca suvenir al evenimentului.

 

Ediția Internaționalelor BNL din Italia marchează revenirea publicului larg la tribunele Foro Italico. După doi ani de limitări de capacitate foarte severe, timp în care turneul și-a menținut mereu prezența în calendar, accesul este din nou complet deschis.

 

Prezența Joma la Roma va fi întărită de multitudinea de tenismeni JomaTeam care vor juca pe terenurile Foro Italico, precum Pablo Carreño, Marco Cecchinato, Albert Ramos, Pedro Martínez-Portero, Marcel Granollers, Sara Sorribes și Marie Bouzkova.

 

Pe scurt, Joma continuă să avanseze în sportul mondial datorită recunoașterii produsului său, care creează un brand lider în sectorul său.