Spațiu comercial exclusiv Joma la turneul de tenis Master 1000 de la Roma

Spațiu comercial exclusiv Joma la turneul de tenis Master 1000 de la Roma

Joma continuă să urce poziții în sportul mondial. În aceste zile, prestigiul său în lumea tenisului s-a consolidat cu sponsorizarea Internazionali BNL D’Italia, Masterul de tenis categoria ATP 1000 de la Roma, unul dintre principalele turnee europene. În acest context, brandul a construit o vitrină grozavă pentru a-și prezenta toate colecțiile vizitatorilor evenimentului, cunoscut drept unul dintre cele mai de elită și exclusivist din Europa.

 

Într-un spațiu comercial de 300 m2 pe traseul principal al turneului, Joma va introduce vizitatorii în universul său de tenis și padel prin linii diferite de produse precum cele exclusive Federației Italiene de Tenis, colecția Primăvară-Vară 22 ce va fi de asemenea văzută pe teren la jucători precum Pablo Carreño sau Sara Sorribes; produsul oficial al evenimentului și colecțiile de încălțăminte pentru tenis și padel.

 

Brandul spaniol este, de asemenea, sponsor al Federației Italiene de Tenis și Padel (FIT) și a dezvoltat o colecție completă care poate fi achiziționată în acest spațiu comercial. Pentru lansarea sa, l-a transformat pe legendarul tenismen italian Marco Volandri într-una dintre figurile clasice care prezidează Stadio di Marmei, al Foro Italico, unde se joacă competiția. În acest mediu, vizitatorilor li se va prezenta echipamentul oficial al echipei italiene de tenis.

 

În plus, într-o expoziție amplă de încălțăminte, brandul își expune cel mai tehnic produs: modelele Slam și Point, cu un design exclusiv pentru FIT și Internazionali BNL D’Italia. Pantofii de tenis și padel sunt dezvoltați cu cele mai noi tehnologii din sector pentru a ajuta sportivul. Prin intermediul REACTIVE BALL, ambii pantofi oferă reactivitate maximă pentru a crește randamentul și pentru a reduce oboseala musculară; SISTEMUL STABILIS susține forța piciorului în tragerile și căderile laterale pentru a controla stabilitatea benzii de rulare; cauciucul DURABILITY al tălpilor prelungește durata de viață utilă a încălțămintei datorită rezistenței sale la abraziune; JOMA SPORTTECH ajustează pantoful pe picior ca o mănușă.

 

Pe scurt, Joma prezintă universul tenisului și padel-ului la legendarul Foro Italico.