Joma își inaugurează primul brand store în Bulgaria

Joma își inaugurează primul brand store în Bulgaria

Prezența mărcii Joma în Europa a crescut în ultimii ani prin deschiderea a unor noi magazine de marcă. Ultima inaugurare s-a realizat în Bulgaria, unde marca spaniolă deține un magazin de marcă situat în Sofia, capitala țării.

Noul punct de desfacere este situat într-o zonă strategică, pe bulevardul Vitoșa, într-un cartier ultracentral al capitalei bulgare, unde utilizatorii vor putea să găsească o mare varietate de produse Joma. Se remarcă echipamentele pentru sporturi precum fotbal, fotbal în sală, baschet sau handbal, între altele, și produsele legate de tenis sau alergare, sporturi care au înregistrat o creștere exponențială în ultimii ani. De asemenea, încălțămintea tehnică și casual ocupă un loc deosebit în acest nou brand store al mărcii spaniole.

Joma sponsorizează în Bulgaria selecționata națională de fotbal, precum și Comitetul Olimpic, două dintre cele mai importante instituțiile sportive ale țării. Astfel, Joma s-a poziționat în Bulgaria drept una dintre mărcile sportive cele mai importante.