Joma hat ein Trikot kreiert, das mit den Designs der vergangenen Jahre bricht.

Joma hat ein Trikot kreiert, das mit den Designs der vergangenen Jahre bricht.

Joma a creat un tricou diferit de cele din ultimii ani, utilizând violetul drept culoare unică a tricoului principal al clubului francez. Acesta este realizat după un tipar mai ajustat, pentru a evita agățarea și pentru a spori confortul sportivului. Partea din față este realizată din țesătură jacard cu linii verticale, tricoul prezentând și țesătură Mesh în laterale pentru sporirea transpirabilității. Gulerul este în V, partea din față este în tonuri de alb și violet, și are rib elastic pentru mai multă comoditate și pentru reglare optimă. 

Noului tricou al clubului Toulouse FC i s-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă, precum elementele de pe umeri pentru mai multă comoditate, cusăturile pentru rezistență sporită de la guler, elementele din rib elastic pentru potrivire mai bună sau țesătura Mesh din laterale pentru îmbunătățirea transpirabilității.

De asemenea, fotbaliștii clubului Toulouse FC și suporterii acestuia se vor putea bucura de un tricou complet personalizat: în partea din spate s-au adăugat cuvintele „Depuis 1937” (Din 1937), anul înființării echipei, și lcrucea occitană, simbol prin excelență al Occitaniei, regiunea de sud a Franței.