Movistar Inter va îmbrăca din nou echipamentele Joma în sezonul 2017-2018

Movistar Inter va îmbrăca din nou echipamentele Joma în sezonul 2017-2018

Movistar Inter va îmbrăca din nou echipamentele Joma în sezonul 2017-2018. Marca spaniolă lider în domeniul echipamentelor sportive devine din nou sponsorul tehnic oficial al instituției interiste. Joma va fi furnizorul oficial al tuturor echipamentelor de joc, de antrenament și al uniformelor, atât pentru prima echipă, cât și pentru satelitul „Academia”. Prin acest important acord de sponsorizare, instituția interistă se va bucura de un design exclusiv și de o gamă vastă de produse de merchandising.

Pentru Movistar Inter, Joma este marca sportivă cu care echipa lui Velasco a început o eră istorică. În sezonul 2013-2014, Movistar Inter și Joma s-au bucurat de două mari succese: trofeul Ligii și Cupa Spaniei. Palmaresul s-a completat cu o cupă intercontinentală (2011) și cu o supercupă a Spaniei (2011). Joma va susține pentru prima dată echipa Movistar Inter în încercarea de a păstra titlul UEFA Futsal Cup.

Marca sport lider în Spania situată între primele zece la nivel mondial mizează, de asemenea, pe principalele echipe sportive patronate de Telefónica. Joma este în prezent sponsorul tehnic al echipei Movistar Estudiantes și va deveni în curând marca sport a echipei Movistar. Este o colaborare strânsă, care va permite ambelor mărci să lucreze împreună și în ceea ce privește conținutul de comunicare și marketing.

 

Echipamentul Movistar Inter pentru sezonul 2017-2018

Primul echipament creat de Joma pentru Movistar Inter pentru sezonul 2017-2018 se remarcă prin tiparul nou, mai ajustat, pentru a evita agățarea și pentru a spori confortul sportivului. Este caracterizat prin culoarea albastră și prin gulerul polo în formă de V, care include țesătură rib elastică din două culori, albastru și negru.

S-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă noului tricou Movistar Inter, precum țesătura Mesh din laterale pentru îmbunătățirea și sporirea transpirabilității, sau elementele din rib elastic de la guler și mâneci pentru mai multă comoditate.

De asemenea, jucătorii echipei Movistar Inter și suporterii săi se vor putea bucura de un tricou complet personalizat: în spate s-a adăugat steagul Spaniei, iar în partea de jos apare numele echipei, Inter.

Al doilea tricou al echipei Movistar Inter pentru sezonul următor are aceleași caracteristici tehnice ca primul însă, de această dată, predomină verdele, iar gulerul de formă rotundă prezintă un element din rib elastic în tonuri de verde și negru. Partea din față este caracterizată prin designul cu linii verticale în degrade și prezintă în spate steagul spaniol și numele echipei.