Colecția oficială a clubului Atalanta B.C. 2017-2018

Colecția oficială a clubului Atalanta B.C. 2017-2018

Joma, noul sponsor tehnic al clubului Atalanta B.C., își prezintă prima colecție oficială pentru sezonul 2017-2018.

Primul echipament

Joma a creat un tricou pe care s-au menținut semnele distinctive ale clubului Atalanta B.C., utilizând culorile albastru și negru drept elemente principale. Acesta este realizat după un tipar nou, mai ajustat, pentru a evita agățarea și pentru a spori confortul sportivului.

Noul tricou al clubului Atalanta B.C. se remarcă prin gulerul rotund cu V, și prin designul în două culori, albastru și negru, prevăzut cu țesătură rib elastică pentru potrivire optimă. 

Noului tricou al clubului Atalanta B.C. i s-au adăugat diferite detalii care asigură calitate și potrivire excelentă, precum elementele de pe umeri pentru mai multă comoditate, cusăturile pentru rezistență sporită de la gât, țesătura rib elastică la mâneci pentru reglare mai bună și țesătura Mesh din laterale și de la axile pentru îmbunătățirea eliminării transpirației.

De asemenea, fotbaliștii clubului Atalanta B.C. și suporterii acestuia se vor putea bucura de un tricou complet personalizat: în interiorul gulerului sunt imprimate cuvintele LA MAGLIA SUDATA SEMPRE, iar pe spate s-a adăugat numele clubului italian cu anul înființării sale, ATALANTA B.C. 1907.

Al doilea și al treilea echipament

Al doilea echipament al clubului Atalanta B.C. este de culoare albă, cu detalii la guler și mâneci cu culorile tradiționale ale echipei, albastrul și negrul. Gulerul este de formă rotundă, cu deschidere în două culori. Se remarcă prin printul realizat cu tehnica embossed, dedicat Atalantei, al cărei nume îl poartă clubul italian.

Include tehnologia Mesh în laterale pentru eliminarea eficientă a transpirației.

Al treilea echipament este de culoare verde, cu detalii la guler și cu mânecile în culorile clubului Atalanta B.C, albastrul și negrul. Gulerul este de tip polo cu fentă în două culori și cu nasturi personalizați. Include tehnologia Mesh în laterale.

La fel ca primul și al doilea echipament, și acesta este personalizat în interior cu printul LA MAGLIA SUDATA SEMPRE, iar în spate este inscripționat cu ATALANTA B.C. 1907.