Joma devine sponsorul tehnic oficial al semimaratonului Movistar de la Madrid

Joma devine sponsorul tehnic oficial al semimaratonului Movistar de la Madrid

Joma, marca lider național în domeniul textilelor și încălțămintei sport, devine sponsorul tehnic oficial al următorului semimaraton Movistar de la Madrid, la care vor participa peste 20.000 de persoane. 

Firma din Toledo care sponsorizează cele mai importante instituții sportive din Spania, cum este Comitetul Olimpic sau Federația Spaniolă Regală de Atletism, devine astfel marca sport a celui mai emblematic semimaraton din Spania. 

Semimaratonul Movistar de la Madrid va avea loc în data de 8 aprilie și va avea un traseu spectaculos în capitala Spaniei, pornind de pe Paseo del Prado, traversând principalele artere ale capitalei, precum la Castellana, Cibeles, Puerta de Alcalá, și ajungând în cele din urmă la Retiro.

Joma nu va îmbrăca doar alergătorii care participă la semimaraton (cca 20.000 de persoane), ci și alergătorii care participă la Carrera Profuturo 5K, care va avea loc în același timp, în total 25.000 de participanți, precum și voluntarii și tot staff-ul tehnic al organizației.

Semimaratonul Movistar de la Madrid este inclus în calendarul Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism (IAAF) și al Federației Regale Spaniole de Atletism (RFEA).