În curând… Black Friday la Joma: cele mai bune oferte pentru echipamente sportive

Chico con ropa de running con anuncio de Black Friday

În curând… Black Friday la Joma: cele mai bune oferte pentru echipamente sportive

Încă un an și se apropie cea mai așteptată dată, Black Friday 2022, iar la Joma pregătim cele mai bune reduceri și oferte la echipamente sportive. Dacă vreți să găsiți doar chilipiruri… Acesta e locul potrivit! A venit momentul să avansați cumpărăturile de Crăciun sau să vă răsfățați cu reînnoirea garderobei sportive. Vineri 25 noiembrie nu veți avea nicio scuză. Veți găsi ceea ce aveți nevoie și, de asemenea, la reducere: îmbrăcăminte sport, pantofi sport și accesorii pentru femei, bărbați și copii.

Dacă sunteți iubitor de sport… Nu puteți rata ofertele noastre!

Oferte la echipament sportiv

Black Friday este momentul perfect pentru a vă reînnoi ținutele sport pentru bărbați, femei și copii. Dacă trebuie să schimbați acel tricou sau acei pantaloni uzați… veți găsi înlocuitorul perfect la un preț incredibil. Pe parcursul promoției, veți putea vizita catalogul nostru extins de îmbrăcăminte la preț redus care va fi adaptat sportului pe care îl practicați.

Iar dacă ceea ce îți dorești este să te răsfeți înainte de Crăciun, mergi înainte, poți să-ți cumperi îmbrăcămintea sport pe care ți-ai dorit-o atât de mult.

Oferte la pantofi sport

Dacă așteptați să vă reînnoiți pantofii de alergat, echipamentul de sală, tenis, padel tenis, fotbal, futsal… încă puțin și îi schimbați cu alții noi cumpărându-i la un preț irezistibil. La Joma, vă putem oferi selecția noastră de pantofi sport la un preț mai mic, astfel încât să îi puteți alege pe cei care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Poate că este momentul să căutați niște pantofi sport noi pentru fiul sau fiica dvs… îi veți avea și pentru băieți și fete. Faceți-le cadou pantofi sport pentru ca cei mici să poată merge!

Oferte la accesorii

Accesoriile sunt o parte fundamentală a echipamentului sportiv. Pentru a sărbători chilipirurile din acest an, ofertele ajung și la accesoriile sport. Veți avea ținuta completă pentru a alerga, a juca tenis/padel, a merge la sală sau a juca un meci de fotbal!

După cum probabil ați verificat, la Joma nu vom lăsa în urmă nicio parte din îmbrăcămintea dumneavoastră sport. Descoperiți cele mai bune prețuri pe site-ul nostru și economisiți mai mult!